După ce a pierdut bronzul la Londra, Djokovic şi-a tăiat cu fierăstrăul toate rachetele

Vlade Divac a povestit, în presa sârbă, modul în care jucătorul de tenis Novak Djokovic şi-a vărsat nervii după înfrângerea suferită în meciul pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra.

Cum se digeră un eşec când eşti campion? Vlade Divac, fost star în NBA, acum preşedinte al Comitetului olimpic sârb, a mărturisit metoda utilizată la Londra de compatriotul şi prietenul său Novak Djokovic.

În presa sârbă, el povesteşte astfel că, după înfrângerea suferită în faţa la Juan Martin Del Potro în meciul pentru medalia de bronz, deja cucerită la Beijing în 2008, Djokovic şi-a tăiat pur şi simplu toate rachetele cu fierăstrăul.

„Este ceva ce nu poate face cineva care nu este interesat de rezultat. Pentru Novak, cele mai important erau Roland Garros-ul şi Jocurile Olimpice. El mi-a spus „Îmi pare rău, Vlade”, iar eu i-am răspuns: „Nu ai de ce să te scuzi, tu eşti şi vei rămâne un campion”, a mărturisit Divac.

În ce-l priveşte pe Djokovic, el a explicat pe pagina sa de Facebook că a părăsit Londra cu moralul la pământ. „Încă mai am un mare gol în inimă gândindu-mă că am ratat o şansă de a câştiga o medalie olimpică. Visam la ea şi ştiam cât de importantă este pentru ţara mea. Însă sportul m-a învăţat să fiu puternic atât la victorie, dar mai ales la înfrângere”, a spus jucătorul după victoria obţinută la Torono şi înaintea finalei de la Cincinnati.

„Nole” nu a ascuns în Canada că a avut şi câteva probleme personale. În orice caz, el şi-a tăiat rachetele cu fierăstrăul pentru a scoate răul din ele şi asta a funcţionat. În câteva zile, sârbul va încerca să-şi apere titlul de la US Open.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.