Parcul Grădina Icoanei se transformă în week-end în Grădina cu Artişti

Parcul Grădina Icoanei se va transforma de vineri, 24 august 2012, până duminică, 27 august 2012, în Grădina cu Artişti, unde iubitorii de artă şi de animale de companie sunt invitaţi să participe la o serie de spectacole în aer liber, ateliere de creaţie artistică, demonstraţii de curaj, precum şi expoziţii canine.

„Grădina cu Artişti” se va anima în week-end şi prin activităţi amuzante, relaxante sau spectaculoase: jonglerii şi circ, dansuri şi concerte de muzică.

Primăria Sectorului 2 îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie.

Evenimentul, aflat la cea de-a 7- a ediţie, se va desfăşura între orele 11.00 şi 21.00 şi cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică (atelier de pictură, desen) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, accesorii „hand-made” şi jucării.

Intrarea la evenimentul cultural intitulat „Grădina cu Artişti” este liberă pentru toţi bucureştenii care doresc să-şi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut şi odihnitor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.