Procurorii au găsit aparatul foto care i-a aparţinut studentei japoneze ucisă în România

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au identificat aparatul foto aparţinând studentei de naţionalitate japoneză ucisă într-o pădure de lângă Bucureşti, aparatul fiind recunoscut de către părinţii victimei care au venit în România.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, autorul crimei, Vlad Nicolae, a vândut aparatul foto unei persoane, care l-a identificat pe inculpat.

Cercetările efectuate în cauză au dus şi la identificarea telefonului mobil aparţinând victimei.

Totodată, procurorii au dispus efectuarea unei expertize judiciare tip ADN.

În seara zilei de 15 august 2012, în jurul orei 20.30, Vlad Nicolae a abordat o tânără, cetăţean japonez, în incinta Aeroportului Henri Coandă, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi.

Bărbatul a urcat cu tânăra în taxi, însă cei doi au coborât după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Au fost observaţi în acel loc de către conducătorul autoturismului taxi, după aproximativ 2 minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers.

Peste două zile, cadavrul japonezei a fost descoperit într-o pădure din zona DN 1 Corbeanca. Femeia, în vârstă de 20 de ani, prezenta leziuni la nivelul capului şi al toracelui, dar şi pe picioare, iar concluziile autopsiei medico-legale au fost că moartea a fost una violentă.

Pe 19 august, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea lui Vlad Nicolae pentru o durată de 29 zile.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. viki spune

    NUMAI CUVINTE URATE SI INJURATURI GRELE IN FAMILIA LOR.DE UNDE SA INVETE CRIMINALUL DE BINE?SISTEMUL L-A CAZUT DAR IN PRIMUL RAND FAMILIA.OAMENII ASTIA NU TREBUIE SA AIBE COPII DACA NU SUNT IN STARE DE O VORBA BUNA SI IUBIRE,ASTEA NU SUNT PE BANI.PROSTIA,VIOLENTA,NASTE PROSTIE SI VIOLENTA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.