Sesiune de admitere la masterat la UPB în luna septembrie iar la doctorat în octombrie

Cea de-a doua etapă de înscriere la admiterea în învăţământul universitar de masterat la Universitatea Politehnica din Bucureşti se va desfăşura în perioada 3-19 septembrie, concursul urmând a se organiza într-o singură sesiune, în 20 şi 21 septembrie, potrivit calendarului aprobat de Senatul universitar.

Prima etapă de înscriere la concursul de admitere la masterat a fost cuprinsă între 9 şi 25 iulie.

Pentru acest an UPB scoate la concurs 3.500 de locuri fără taxă şi 675 cu taxă.

Cuantumul taxei de înscriere este de 100 lei şi a fost stabilit de Senatul UPB.

În vederea înmatriculării, candidaţii admişi pe locuri finanţate de la buget au obligaţia să depună până la data de 24 septembrie diploma de licenţă/inginer în original la secretariatul facultăţii iar neprezentarea diplomei în original în termenul stabilit atrage neînmatricularea la facultatea respectivă a candidatului admis.

Dosarul de înscriere va cuprinde fişa de înscriere tip, două fotografii, diploma de bacalaureat, în original, diploma de licenţă/inginer sau echivalentă acesteia, în original, foaie matricolă/suplimentul la diploma în original, certificat de naştere – copie legalizată, certificat de căsătorie – copie legalizată (dacă este cazul), adeverinţă medicală tip, chitanţa privind plata taxei de înscriere, copie a cărţii de identitate.

Înscrierea candidaţilor pentru concursul de doctorat se va face între 3 – 10 octombrie iar susţinerea probei de specialitate, între 27 septembrie – 15 octombrie.

Validarea rezultatelor concursului, semnarea contractelor de studii doctorale şi înscrierea doctoranzilor se vor face în data de 15 octombrie.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.