Cristina Trăilă, propusă pentru înlocuirea Sulfinei Barbu la şefia organizaţiei de femei a PDL

Sulfina Barbu a demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei (OF) a PDL, după alegerea ei ca vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional, în locul ei fiind propusă ca interimar Cristina Trăilă, conform unei decizii luate vineri, 24 august 2012, în cadrul Biroul Permanent Naţional (BPN) al OFPDL organizat la Zalău.

„O altă decizie a fost de a propune BPN al OFPDL o preşedintă interimară la organizaţia de femei, deoarece eu sunt vicepreşedintă în BPN şi această funcţie este incompatibilă cu funcţia de preşedintă a organizaţiei de femei. Noi propunem Biroului Permanent Naţional ca interimatul să fie preluat de doamna Cristina Trăilă, care este membră a BPN al organizaţiei de femei şi sperăm ca BPN, conducerea naţională a partidului, să fie de acord cu acestă propunere, care a fost votată în unanimitate, în biroul organizaţiei de femei”, a declarat preşedintele demisionar Sulfina Barbu vineri, într-o conferinţă de presă organizată la finalul BPN al OFPDL.

De profesie avocat, Cristina Trăilă are 38 de ani şi a fost, până de curând, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP).

Potrivit sursei citate, în cadrul reuniunii de la Zalău a fost adoptată o rezoluţie prin care femeile democrat-liberale cer Guvernului României ca, împreună cu preşedintele ţării, să depună eforturi pentru „a reface credibilitatea zdruncinată a României şi această credibilitate trebuie refăcută atât în faţa partenerilor europeni, cât şi în faţa partenerilor noştri NATO; solicită guvernului USL concentrarea pe adevăratele probleme ale ţării şi oferirea de soluţii la acestea”.

Sulfina Barbu a arătat că femeile din PDL au în vedere proiecte precum cel de sprijinire a femeilor din mediul rural şi politici pentru muncă şi protecţie socială, pentru formare profesională şi consiliere pentru identificarea unui loc de muncă şi pentru angajarea în special a tinerilor şomeri, dar şi a femeilor care sunt de o lungă perioadă în şomaj sau sunt în căutarea unui loc de muncă.

La evenimentul menţionat au fost prezenţi, din conducerea partidului, preşedintele PDL Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele Cezar Preda şi vicepreşedinţii Raluca Turcan şi Andreea Paul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.