Doi tineri au furat o ambulanţă şi au provocat un accident, unul dintre ei decedând

Un tânăr a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital după ce, fără a avea permis de conducere, au furat o ambulanţă, cu care s-au răsturnat într-un şanţ, la câţiva kilometri de Bârlad. Cei doi tineri de 21 şi 23 de ani tocmai plecaseră de la un bâlci care se organizează anual la Bârlad.

În drumul lor, cei doi tineri au trecut pe lângă substaţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui şi au văzut un echipaj de la salvare care părăsea autosanitara.

Citeste si:  Desen de Rembrandt, în valoare de un sfert de milion de dolari, furat în SUA

”Salvarea tocmai se întorsese la bază de la un caz, iar şoferul a intrat în dispecerat pentru a semna foile de parcurs. Cei doi tineri au profitat de acest moment şi s-au urcat la volanul maşinii. La numai câţiva kilometri de Bârlad, salvarea s-a izbit de un şanţ, a fost proiectată în aer, după care s-a rostogolit de mai multe ori pe o distanţă de 50 de metri într-un lan de floarea soarelui. În urma accidentului unul dintre tineri a murit iar altul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad în stare foarte gravă’, a declarat Aurora Popa, director în cadrul SAJ Vaslui.

Citeste si:  10% dintre tineri consumă alcool de câteva ori pe săptămână

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. În urma accidentului, autosanitara a fost distrusă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata