EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Tânărul care a furat o ambulanţă riscă 15 ani de închisoare

0

Tânărul din Bârlad care a furat duminică, 26 august 2012, dimineaţă o ambulanţă riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, după ce, pe fondul vitezei excesive, a provocat un accident, în urma căruia un prieten de-al său, în vârstă de 21 de ani, pasager pe locul din dreapta, a decedat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ)Vaslui, tânărul aflat la volan nu deţinea permis de conducere.

„Tânărul se află acum internat în spital, cu vătămări corporale şi excoriaţii. Tânărul, în vârstă de 18 ani, va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor din culpă, furt calificat şi conducere fără permis, riscând o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare”, a declarat sâmbătă Loredana David, responsabil cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Un tânăr a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital după ce, fără a avea permis de conducere au furat o ambulanţă, cu care s-au răsturnat într-un şanţ, la câţiva kilometri de Bârlad. Cei doi tocmai plecaseră de la un bâlci care se organizează anual la Bârlad.

În drumul lor, cei doi tineri au trecut pe lângă substaţia Serviciului de Ambulanţă Judetean (SAJ) Vaslui şi au văzut un echipaj de la salvare care părăsea autosanitara.

„Salvarea tocmai se întorsese la bază de la un caz, iar şoferul a intrat în dispecerat pentru a semna foile de parcurs. Cei doi tineri au profitat de acest moment şi s-au urcat la volanul maşinii. La numai câţiva kilometri de Bârlad, salvarea s-a izbit de un şanţ, a fost proiectată în aer, după care s-a rostogolit de mai multe ori pe o distanţă de 50 de metri într-un lan de floarea soarelui. În urma accidentului, unul dintre tineri a murit iar altul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad în stare foarte gravă”, a declarat Aurora Popa, director în cadrul SAJ Vaslui.

În urma accidentului, autosanitara a fost distrusă.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.