Van Damme despre viaţa conjugală şi rolul de tată

0

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, 51 de ani, vorbeşte într-un interviu din revista Gala despre viaţa sa conjugală şi rolul de tată. Viaţa lui privată nu a fost deloc liniştită: s-a căsătorit în 1986 cu o fostă practicantă de bodybuilding, Gladys Portugues, şi au avut doi copii – Kristopher (25 de ani) şi Bianca (22 de ani). Actorul a cerut divorţul în 1993.

După numai un an s-a recăsătorit cu Darcy Lapier, cu care are un fiu, născut în 1995. Cei doi au divorţat la doi ani de la naşterea copilului. Lovitură de teatru – Jean-Claude se căsătoreşte din nou cu prima soţie, Gladys, în 1999: „Am părăsit-o câţiva ani. A rămas trei ani cu părinţii mei. Mama îi spunea: +Nu o să iasă nimic, renunţă+, dar Gladys îi răspundea: +Nu, nu, într-o bună zi se va întoarce. Chiar dacă ar fi să aştept zece ani, o voi face+. M-am întors după trei ani”, spune vedeta belgiană în Gala.

Departe de a fi un tată exemplar, Van Damme mărturiseşte: „Le-am dat prea multe copiilor mei. Maşini, tot felul de avantaje…Dar sunt nişte copii buni datorită soţiei mele. Dacă tragem linie, vedem că a câştigat Gladys. Am avut mare noroc cu ea.”

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.