EUR
4,83 RON
(+0.06%)
USD
4,48 RON
(-0.52%)
GBP
5,49 RON
(+0.35%)
CHF
4,58 RON
(+0.15%)
BGN
2,47 RON
(+0.24%)
BYN
1,73 RON
(-1.52%)
CAD
3,17 RON
(-1.39%)
RSD
0,04 RON
(+0.08%)
AUD
2,69 RON
(-0.27%)
JPY
0,04 RON
(+0.6%)
CZK
0,17 RON
(+0.39%)
INR
0,06 RON
(-0.79%)

 

S-a trezit Gheorghe Nichita: 7,4 milioane de români sunt nemulţumiţi

Vicepreşedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat, marţi, 28 august, că aproape 7,5 milioane de români sunt nemulţumiţi de întoarcerea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni, el criticând faptul că votul popular masiv exprimat pentru demiterea acestuia a fost nerespectat de CCR.

Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului, a ţinut să sublinieze faptul că prin procedurile aplicate până acum de magistraţii Curţii Constituţionale, aceştia nu au făcut altceva decât să nesocotească dorinţa milioanelor de români care au vrut demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Pe de altă parte, susţine vicepreşedintele PSD, întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni ‘lasă un gust amar întregii Românii întrucât există un sentiment foarte mare de pumn în gură pus din zona Washingtonului şi din zona Bruxelles-ului’.

‘Cred că din 1990 românii vor să fie europeni, vor să facă parte din lumea civilizată dar în acelaşi timp să aibă respect al demnităţii lor, dreptul la opinie, iar dreptul la vot să le fie respectat. Acestea sunt lucruri care nu fac altceva decât să ne arate că este foarte dificil în România iar din asta trebuie să înveţe în special Traian Băsescu. Dacă a învăţat ceva din referendum o să vedem în modul său de comportament.

Dacă nu a învăţat nimic, atunci nu va face altceva decât să facă rău românilor şi României până în toamnă, când probabil lucrurile se vor clarifica direct, printr-un vot popular în favoarea USL’, a spus vicepreşedintele PSD, Gheorghe Nichita.

Acesta şi-a exprimat speranţa ca Uniunea Social Liberală să se apuce de treabă la nivel guvernamental cât şi la nivel politic, în teritoriu, pentru a pregăti alegerile din toamnă.

Citește și
1 Comentariu
  1. coco spune

    IN ORICE CONFRUNTARE POLITICA SUNT DIFERENTE INTRE DOI COMBATANTI,AU FOST PRIMARII UNDE SA PIERDUT SAU SA CASTIGAT LA UN VOT DIFERENTA,MAI LASANE DOM-LE CU 7,5 MILIOANE CARE AU FOST 3-4 MILIOANE DOAR NU O SA NE CONDUCA OAMENI ALESI DE ALDE PENSIONARI,INCULT.BRAVO CASA MUNCITOARE CARE A FACUT CEEA CE A TREBUIT.NOI AM FOST 10 MILIOANE CARE AM SUSTINUT O CAUZA NU NEAPARAT PE CINEVA ASA CA MAI TACETI DRAQULUI DIN GURA ANTENISTILOR,CRETULISTILOR SI ANDOTONISTILOR.HAI CA MA DISTRAI DE VOI PE BANII NOSTRI ABIA ASTEPPT O NOUA SUSPENDARE.A LUI ADORMESCU SI A REPETENTULUI…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata