Zeci de persoane se dezbracă pe Facebook pentru a-l susţine pe Prinţul Harry

Mai mult de 14.000 de persoane s-au alăturat de la sfârşitul săptămânii trecute unui grup creat pe Facebook şi intitulat ‘Susţineţi-l pe Prinţul Harry cu un salut nud’, zeci de oameni dezbrăcându-se în semn de simpatie faţă de prinţul care a fost fotografiat complet gol în urmă cu zece zile la Las Vegas, relatează AFP.

Iniţiatorul grupului a cerut iniţial militarilor şi foştilor militari să pozeze nud, dar în limita decenţei, pentru a-l susţine pe Prinţul Harry, care la rândul său este pilot al unui elicopter Apache pentru armata britanică.

Grupul creat pe Facebook este deschis oricui şi este susţinut şi de o pagină de internet www.salute4harry.co.uk şi un cont de Twitter Salute4Harry.

Zeci de oameni, femei, bărbaţi şi copii, din toate statele lumii, au postat pe internet fotografii cu ei, îmbrăcaţi mai mult sau mai puţin sumar, şi făcând salutul militar.

Cotidianul The Sun, singurul ziar britanic care a publicat fotografiile cu Prinţul Harry în pofida unei solicitări contrare din partea casei regale, a postat o fotografie înfăţişând douăzeci de bărbaţi, potrivit cotidianului, militari angajaţi în Afganistan, salutând cu mâna dreaptă şi acoperindu-şi părţile intime cu stânga.

Potrivit cotidianului, fondatorul grupului, Jordan Wylie, speră ‘să-l facă să zâmească’ pe prinţul Harry prin această iniţiativă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.