CFR oferă călătorii mai ieftine cu trenul pentru turişti

Pasagerii care aleg să călătorească cu trenul pot beneficia, pe lângă ofertele din programele specifice acestei perioade „Zile gratuite de vacanţă” şi „Hai la băi”, şi de reducerile oferite suplimentar de CFR Călători, se arată într-un comunicat al companiei, remis joi .

Astfel, CFR Călători oferă pasagerilor „Biletul de week-end” care conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekend-uri, pasagerii beneficiind de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul călătoriilor alese într-o lună. De asemenea, pentru biletele „Minigrup 2 – 5” (grupuri mici, de 2 – 5 persoane), ofertă valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10% şi 25 %, dacă se procură cu anticipaţie de cel puţin o zi.

„Cartea VSD”, ofertă valabilă vineri, sâmbătă, duminică, conferă flexibilitatea alegerii rutei şi e valabilă în fiecare final de săptămână dintr-o lună, cu reduceri între 25% şi 60%, iar pentru „Călătoria dus-întors” se poate face o reducere de 10% pentru adulţi şi 50% pentru copii până în 10 ani. CFR oferă reduceri între 5-13% la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie, în timp ce pentru cardul TrenPlus, se acordă o redecure de 25% la cumpărarea biletelor de tren.

La cumpărarea online de pe site-ul companiei a biletelor cu preţ întreg, a celor pentru copii, elevi şi studenţi, a ofertei „Minigrup 2-5” şi a biletului dus-întors, cu rezervarea locurilor, se aplică în plus o reducere de 5%.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.