Fotbal: Dorinel Munteanu a părăsit Oţelul Galaţi

Antrenorul Dorinel Munteanu a părăsit, joi, banca tehnică a echipei de fotbal Oţelul Galaţi, despărţirea de gruparea de la Dunăre producându-se în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat primarul Galaţiului, Marius Stan, şi consilierul pentru fotbal al acestuia, Narcis Răducan.

‘De comun acord, cât se poate de amiabil, am hotărât să întrerupem această colaborare, cea mai fructuoasă din istoria clubului. Am încercat să prelungim acestă perioadă dar am ajuns împreună la concluzia că prelungim agonia. Scopul este să producem un şoc la echipă, să fie declicul care să aducă rezultate, astfel încât acest sacrificiu să se dovedească util’, a spus Marius Stan.

Dorinel Munteanu a spus că a luat această hotărâre pentru binele echipei.

‘Mulţumesc Oţelului că mi-a dat şansa să trăim împreună trei ani frumoşi. Sunt mândru că am făcut parte din acest proiect, că am avut în jurul meu caractere puternice. Cunosc foarte bine echipa, ştiu că avea nevoie de o schimbare’, a afirmat Munteanu, extrem de emoţionat.

Sub conducerea tehnică a lui Dorinel Munteanu, Oţelul a câştigat în 2011 primul titlu de campioană a ţării şi a participat pentru prima dată în Liga Campionilor.

La antrenamentul de joi seara, Munteanu va preda ştafeta noului antrenor Viorel Tănase.

Viorel Tănase şi-a început cariera de antrenor la Oţelul, ca secund al lui Petre Grigoraş. Apoi, a fost antrenor principal la Oţelul II, FCM Dunărea Galaţi, Farul Constanţa şi din luna iulie a acestui an la SC Bacău, de care s-a despărţit marţi seara.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.