EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

PSD: Alegerea lui Ponta vicepreşedinte al IS, semnal pozitiv pentru social-democraţia românească

0

Alegerea preşedintelui PSD, Victor Ponta, drept vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste (IS), cu ocazia Congresului care are loc la Cape Town, Africa de Sud, reprezintă un semnal pozitiv acordat social-democraţiei româneşti, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al PSD, remis vineri.

„Alegerea în această funcţie s-a făcut prin vot, iar rezultatul reprezintă o recunoaştere pe care Victor Ponta şi Partidul Social Democrat din România o primesc din partea colegilor din Internaţionala Socialistă. Decizia reprezintă, în acelaşi timp, şi un semnal pozitiv acordat social-democraţiei româneşti, în urma rezultatelor foarte bune înregistrate în România în ultimul an”, a precizat sursa citată.

Preşedintele PSD a anunţat joi seara că a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste. „Mă bucur şi sper că pentru PSD e un lucru bun. (…) Important era să păstrăm, totuşi, feţe într-o familie politică internaţională pentru că în perioada următoare o să avem mult de luptat să ne refacem ca ţară, ca imagine. Şi e important fiecare contact şi fiecare poziţie”, a spus Ponta, la RTV, despre alegerea sa ca vicelider al socialiştilor.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.