Tir: Campionul olimpic Alin George Moldoveanu, premiat cu 10.000 lei de CJ Iaşi

Alin George Moldoveanu a primit, vineri, 31 august, din partea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Iaşi, un cec în valoare de 10.000 lei, drept premiu pentru medalia de aur obţinută în proba de puşcă 10 m la Jocurile Olimpice de la Londra.

La festivitatea de premiere, au fost prezenţi reprezentanţii Consiliului Judeţean Iaşi, consilieri judeţeni printre care şi luptătorul de K1, Cătălin Moroşanu, iniţiatorul proiectului privind premierea trăgătorului Alin George Moldoveanu, precum şi omul de afaceri Maricel Popa, preşedintele clubului Omega Tehnoton, unde este legitimat sportivul.

”Mă simt onorat pentru premiul acordat de Consiliul Judeţean. Aştept cât mai mulţi copii să practice acest sport. Această recompensă este o onoare pentru mine. În scurt timp voi începe antrenamentele pentru Campionatul Mondial din octombrie, Campionatul European din februarie şi Olimpiada de la Rio de Janeiro”, a declarat Alin Moldoveanu după festivitatea de premiere.

De asemenea, Alin George Moldoveanu a primit şi o plachetă cu mesajul ”Se acordă acest simbol al recunoaşterii dăruirii şi calităţilor de excepţie care definesc cariera sportivă a domnului Alin George Moldoveanu pentru performanţa deosebită obţinută la Jocurile Olimpice de la Londra 2012”.

Plachete asemănătoare au primit şi antrenorul trăgătorului, Sorin Babii, pentru munca depusă în slujba sportului ieşean, cât şi omul de afaceri Marcel Popa, pentru susţinerea sportului ieşean prin intermediul clubului Omega Tehnoton, unde este legitimat şi Alin George Moldoveanu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.