EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

Preda: Se anunţă sancţiuni drastice privind administrarea fondurilor europene, în România nu au mai intrat bani europeni

0

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a declarat, luni, la finalul BPN, că PDL va prezenta în perioada următoare o situaţie privind administrarea fondurilor europene de către actuala guvernare, avertizând că se anunţă sancţiuni drastice în acest sens şi a acuzat faptul că în România nu au mai intrat bani europeni de când este premier Victor Ponta.

„Se anunţă sancţiuni drastice referitoare la fondurile europene. (…) Vom prezenta în zilele următoare caz cu caz ce s-a întâmplat în administrarea fondurilor europene. Ceea ce constatăm cu toţii cu mare tristeţe este că de când Victor Ponta ajuns la Guvern nu mai sunt bani europeni care să vină în România. Oficialii de la Regio au constatat paralizia administraţiei publice româneşti”, a declarat Cristian Preda.

Liderul democrat-liberal a subliniat că PDL „este interesat să afle care este opinia domnului Leonard Orban, fost comisar european, care pare să anunţe, de câte ori intervine public, mai degrabă stări de fapt decât acţiuni pe care le asumă ministerul pe care îl conduce domnia sa”.

El a adăugat că USL are responsabilitatea guvernării şi „noi nu putem disocia discursul aproape pasional îndreptat împotriva instituţiilor europene şi actul de guvernare”.

„Pentru că noi nu vrem ca din cauza acestei derive ideologice a USL-ului să avem costuri pentru societatea românească. Aşa cum am spus, toată lumea poate constata că din momentul numiri lui Victor Ponta fondurile europene par să fi dispărut din România cu totul. E o chestiune de responsabilitate guvernamentală care trebuie asumată”, a mai declarat Cristian Preda.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.