Cancerul, cel mai profitabil lucru din toate timpurile

– Oamenii strigă, plâng şi se întreabă de ce li se întâmplă asta tocmai lor sau cum s-a putut întâmpla aşa ceva unui copil? O durere nemăsurabilă. Şi totuşi… de ce nu se ajunge la un remediu, sau mai bine zis de ce nu se doreşte cunoaşterea, la scară largă, a metodelor reale de tratare a cancerului?

Punctul de pornire: oamenii sunt expuşi, fără a şti acest lucru, la prea multe chimicale din alimentele lor, din apă, din cosmetice, de pe haine… 

Chiar şi atunci când ne cumpărăm o maşină nouă, apare întrebarea: oare ce particule inspirăm, în mirosul acela de maşină nouă? Chimicale puternice care cauzează cancer au fost utilizate pentru a trata pielea din interior şi covoraşele din maşină. Iar oamenii intră în maşină şi inspiră acel damf de parcă ar mirosi un buchet de flori.

Care sunt chimicalele cu care sunt stropite alimentele pentru a le face să dureze mai mult? Conservanţii. Acest amuzament al industriei alimentare şi injectarea  produselor cu substanţe chimice trebuie să se oprească, arată Wakeup-world.com.

Acesta este motivul pentru care trebuie să cerem autorităţilor să eticheteze alimentele modificate genetic!

Chiar şi hainele noi au fost tratate cu substanţe chimice care se pot infiltra în organismul nostru şi pot produce daune majore, în special la copiii mici. Să nu mai vorbim de pesticidele care sunt folosite pe alimentele de zi cu zi. Ceea ce este foarte interesant este cât de multe persoane care au lucrat la companii producătoare de astfel de alimente ajung să facă parte din instituţiile care reglementează alimentele, suplimentele, aparatele care emit radiaţii sau cosmeticele, ca de exemplu FDA, în SUA.

FDA se presupune că trebuie să protejeze cetăţenii americani de otrăvuri, nu-i aşa? Faceţi o cercetare proprie şi cu cât aflaţi mai multe, cu atât o să deveneţi mai şocaţi de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Se potriveşte perfect proverbul cu lupul “care stă de pază la oi”. Aceste persoane mănâncă sănătos, cu siguranţă. Şi poţi face pariu că aceştia nu mănâncă produsele pe care le scot la vânzare pe piaţă.

O cale de vindecare dovedită, dar neagreată

Doctorul Max Gerson, care în 1938 a făcut o descoperire uimitoare, susţinea că tratamentul său natural pentru pacienţii bolnavi de cancer reprezintă o promisiune enormă. Acesta vindeca oamenii folosind ceva ce nu putea fi brevetat: legumele.

În acel moment al istoriei, un proiect de lege promitea o sumă enormă de bani pentru cel care reuşea să descopere noi perspective şi rezultate în ceea ce priveşte tratarea cancerului. Doctorul Gerson a prezentat, în 1946, cinci cazuri în fază terminală şi cinci dosare ale pacienţilor care demonstrau tratamentul său eficient şi leacul pentru toate aceste cazuri. Ei bine, ce credeţi că s-a întâmplat? Această lege a fost abrogată de patru senatori care erau doctori.

De asemenea, crainicul radio Raymond Gram Swing care se afla în încăpere, a fost uluit la fel ca mulţi alţii de ceea ce s-a întâmplat şi a relatat incidentul în acea seară detaliind evenimentele şi tratamentul eficient al lui Gerson. Două săptămâni mai târziu, Swing a fost concediat.

Gerson a murit în 1959, fiind elogiat de bunul său prieten, doctorul Albert Schweitzer:

“Văd în el unul din cele mai mari genii ale istoriei medicinei. Multe din ideile sale de bază au fost adoptate fără ca numele său să fie pronunţat. Totuşi, acesta a reuşit mult mai multe decât părea posibil având în vedere condiţiile de care dispunea. Acesta a lăsat în urma sa o moştenire care necesită atenţie şi care îi va asigura locul pe care îl merită. Cei pe care i-a vindecat vor atesta adevărul ideilor sale.”

Exemple de manipulare

Zeci de tratamente au apărut şi au dispărut la fel de repede, fiind descrise ca fiind “ineficiente”. Atunci când o persoană intră în contact cu un agent patogen (virus, bacterie, ciupercă) imunomodulatorii din creierul său intervin în proces şi, astfel, au loc multe evenimente diferite de auto conservare.

Unul din primele evenimente este febra. Aproape toţi agenţii patogeni funcţionează cel mai bine la 37 de grade Celsius, adică temperatura normală a corpului.

Companiile producătoare de aspirină au convins publicul că febra înseamnă un lucru rău. “Trebuie să învingem febra”, “dacă ajunge prea mare poate cauza daune cerebrale”. Iar aceste sloganuri sunt create pentru a pătrunde adânc în mintea părinţilor şi aceştia intră imediat în panică şi le dau copiilor aspirină.

Organismul ştie ceea ce face şi noi intervenim. Însă febra există pentru a crea un mediu nepotrivit pentru microbi, şi până la urmă să îi ucidă.

În schimb, aspirina sau Tylenol, coboară temperatura corpului şi astfel agenţii patogeni se pot dezvolta în voie.

 • Mamografia

Societatea Americană a Cancerului (ACS) are relaţii puternice cu industria mamografiilor. Cinci radiologi au fost preşedinţi la ACS şi cu fiecare mişcare pe care o face, această societate reflectă interesele principalilor producători de dispozitive şi filme pentru realizarea mamografiilor, inclusiv Siemens, DuPont, General Electric, Kodak şi Piker.

De fapt, dacă fiecare femeie ar trebui să urmeze indicaţiile ACS, venitul anual pentru cabinetele de asistenţă medicală ar ajunge la suma exorbitantă de 5 miliarde de dolari, dintre care 2,5 miliarde de dolari ar fi pentru femeile care se află înainte de menopauză.

Promoţiile ACS continue să atragă femeile de toate vârstele în centrele de mamografie, făcându-le să creadă că mamografia este cea mai mare şansă a lor împotriva cancerului mamar.

Un important ziar din Massachusetts a prezentat o fotografie cu două femei aflate la o vârstă tânără într-o reclamă ACS care promitea “o detectare rapidă şi în faza incipientă în aproximativ 100% din cazuri”. Un director ACS, intervievat de jurnalista Kate Dempsey, a răspuns într-un articol publicat în revista pentru cancer a comunităţii feminine din Massachusetts:

“Reclama nu se bazează pe un studiu. Atunci când faci o reclamă, spui orice pentru a face femeile să cumpere produsul sau serviciul pe care îl oferi. Exagerezi într-un anumit fel. Mamografia în ziua de azi este o afacere profitabilă şi extrem de competitivă.”

Felul în care sunt tratate femeile atunci când sunt supuse unei mamografii este deplorabil. Sânul extrem de sensibil este mişcat în toate părţile, manevrat într-un mod dur şi aşezat în dispozitiv pentru a obţine radiografia. O zonă care este deja cu risc (risc de celulele canceroase) este acum iritată şi mai mult, crescând probabilitatea şi posibilitatea celulelor să se răspândească spre alte părţi ale corpului.

Nu doar asta, dar tumoarea are o capsulă în jurul ei. Toate aceste mişcări dure ale sânului “ajută” la perturbarea acestei capsule. Vrei şi mai multă iritare? Haide să facem o biopsie zonei respective. Un ac este băgat în tumoare şi sunt îndepărtate câteva celule. Nu cumva vor exista anumite scurgeri de celule care sunt conţinute de acea capsulă?

Extrem de profitabile sunt şi cancerul pulmonar şi cel esofagian. Sunt unele dintre cele mai dificile de tratat tipuri de cancer. Există poveşti incredibile referitoare la utilizarea peroxidului de hidrogen într-o anumită formă pentru a trata organismul cu oxigen.

Madison Cavanaugh a scris o carte intitulată “Leacul de un minut” detaliind eficacitatea peroxidului de hidrogen în mai multe probleme medicale. Ar trebui să căutaţi cartea.

Pentru a fi cât mai clari, peroxidul de hidrogen trebuie să fie de clasă alimentară, adică nu ceea ce cumperi de la magazin. Ceea ce vând ei în sticlele maro are conservanţi şi nu este destinat pentru un consum intern.

Cancerul depozitează oxigen. De asemenea iubeşte temperatura constantă de 37 de grade Celsius. Şi iubeşte ţesutul gras, care este ca  o nirvana pentru celulele canceroase. Cancerul are o capacitate unică de a face ceea ce se numeşte angiogeneză, adică determină vasele de sânge să îi aducă mai mult sânge şi mai multă mâncare pentru a-şi potoli apetitul incredibil. Are acest apetit deoarece produce celule într-un ritm atât de rapid.

Zahărul este combustibilul perfect pentru cancer. Siropul de porumb bogat în fructoză este o formă de zahăr care este ideală, din moment ce rata mitotică ridicată (diviziunea celulelor şi creşterea tumorii) necesită multă energie.

Aşadar iată că avem “furtuna perfectă”: iei un corp, îl faci supraponderal, prin consumul unor alimente de o calitate inferioară şi pline cu tot felul de chimicale, apoi îl expui la fluorul din apă sau la vaccinări (substanţe chimice care cauzează cancer), la poluarea din aer, la mâncare gătită pe grătar (carcinogeni suplimentari), nitraţi şi nitriţi etc şi gata! Ai mari şanse să dezvolţi cancer!

 • Tumorile

Haideţi să ne imaginăm că ai fost plecat şi când ai venit acasă, în locuinţa ta era extraordinar de cald. Te duci şi dai drumul la aerul condiţionat. Nu se întâmplă nimic. Care e următorul tău pas? Scoţi aerul condiţionat din perete, gândind “asta ar trebui să rezolve problema”?

Bineînţeles că nu. Dar asta este ceea ce facem atunci când scoatem o tumoare. Scopul tumorilor ar putea fi acela de “aer condiţionat”, o modalitate de măsurare a prezenţei bolii. Dacă tumoarea a fost doar un indicator şi nu un semn al unei morţi iminente?

În multe cazuri, tratate cu succes, există informaţii referitoare la tumori care se micşorează şi dispar.

În schimb, în mare parte din cazuri ce se întâmplă? Scoatem tumorile. Iar chirurgul minunat spune familiei “cred că am scos tot”. Din moment ce celulele sunt atât de mici, cum ar putea cineva, chiar şi cu un microscop, să ştie că “le-a eliminat pe toate”? Nu există nici un medic pe planeta asta care să ştie 100% că a reuşit “să le scoată pe toate”.

Până la urmă, dacă tumoarea nu apasă pe căile respiratorii sau pe un vas de sânge, de ce să îţi asumi o astfel de responsabilitate şi să operezi o persoană aflată deja într-o stare destul de proastă? Persoana operată este mult mai predispusă la infecţii. Mulţi pacienţi îşi pierd viaţa din cauza unor infecţii secundare datorită desfiinţării imunităţii corpurilor lor, ca urmare a chimioterapiei. Radiaţiile omoară celulele sănătoase. Cancerul nu produce căderea părului, radiaţiile determină acest lucru. Iar lipsa poftei de mâncare duce la o alimentaţie proastă, care este determinată de medicamente. Aşadar, cum poate un corp să rămână sănătos dacă nu primeşte o alimentaţie corespunzătoare?

Nu trebuie să se ajungă neaparat în acest punct.

Aceasta este exact ceea ce doctorul Gerson încerca să explice. Elimină iritanţii (alimente proaste, apă cu fluor de proastă calitate, grăsimi, zahăr) şi introdu ingredienţi pe care organismul îi poate folosi pentru a lupta împotriva cancerului şi astfel restaurezi sănătatea corespunzătoare.

Acestea sunt nişte mostre mici ale unor alternative incredibile de luptă împotriva cancerului. Motivul pentru care cânepa este scoasă în afara legii? Henry Ford a spus în urmă cu mulţi ani că ar trebui să folosim cânepa pentru aproape orice ne putem imagina, o utilizare mai masivă şi mai bună decât tăierea tuturor copacilor şi găurirea pământului prin minerit.

Lăcomia este motivul pentru care cânepa este interzisă. Este o soluţie extrem de puternică pentru un număr mare de probleme de sănătate.

Rick Simpson discută în videoclipul său “Run from the cure” (Fugi din faţa leacului) despre tratamentul său extrem de eficient împotriva cancerului: uleiul de cânepă.

Suprimarea acestor informaţii este un fenomen extrem de grav.

Unde ne aflăm acum? Companiile farmaceutice trimit reprezentanţi la cabinetele medicilor şi încearcă să îi convingă pe aceştia să determine tot mai multe persoane să ia un anume medicament, în ciuda efectelor sale secundare. Acest lucru se face pentru profit şi este deplorabil şi trist.

Trebuie să îţi cunoşti drepturile. Nu fi hărţuit şi forţat să faci ceea ce “toată lumea face” doar pentru a ajunge o statistică. Fă o cercetare proprie, acum cât eşti sănătos. Nu aştepta până când te afli în modul de criză. Rămâi sănătos. Creşte-ţi propriile legume. Bea apă purificată. Ia nutrienţi. Contestă autorităţile. Şi mai ales, TREZEŞTE-TE!

Citește și
32 Comentarii
 1. ilicaf spune

  Foarte inteesant articolul!

 2. viorel spune

  singura noastra speranta este in cel de sus.

 3. cortex spune

  Felicitari pentru profesionalism si curaj! Sper ca acest articol sa puna pe ganduri cat mai multe persoane!

 4. EU spune

  FOARTE INTERESANT ARTICOL!AM CUNOSCUT DOI OAMENI CU CANCER.ACELASI TIP ;SA VA SPUN CA UNUL A FACUT CITOSTATICE SI INTR UN AN S A PRAPADIT , NU VA SPUN IN CE HAL A SUFERIT,FARA SA MAI POATA MANCA , SA BEA APA,CRUNT IAR ALTUL ,SE INGRIJESTE, IA TRATAMENT NATURIST(CONTESTAT DE FOARTE MULTI MEDICI),A REFUZAT CHIMIOTERAPIA DESI I S A SPUS CA E SINGURA SANSA DACA VREA SA MAI TRAIASCA MACAR UN AN SI TRAIESTE SI ASTAZI?
  DECI, CONCLUZIA, SUNTEM NISTE COBAI IN MAINILE UNOR ….,,MEDICI,,

 5. Octav spune

  Doamne ajuta sa nu piara aceste elacuri naturale!
  Singura fabrica din europa unde se produce (inca) uleiul de canepa este … in Romania, langa Brasov – pentru cei nefericiti si interesati. +++

 6. Nagatu spune

  Teribil cum poate industria farmaceutica sa imbolnaveasca si sa omoare oameni , doar ca sa faca profit !

 7. Elisabeta spune

  Este foarte interesant articolul si cuprinde foarte mult adevar.

 8. carmen negreu spune

  Pentru Viorel: până te va băga de seamă Cel de Sus, te vor termina companiile farmaceutice; încearcă să gândeşti şi să judeci şi singur, pentru că din acest motiv ţi-a dat două creiere…Cel de Sus.

 9. liv spune

  Octav

  Spune-mi te rog daca stii cum se ajunge la acea fabrica din Bv….Eu am auzit ca s-a inchis…stii mai mult?…Multumesc

 10. Feli spune

  Felicitari pentru acest articol important, bine informat si curajos! Poate mai deschid ochii niste oameni si se mai salveaza niste vieti! Keep up the good work!

 11. liv spune

  Stie cineva datele de contact ale fabricii din Brasov sau unde gasim produsele facute de ei?…Multumesc!

 12. Ramona Tintea spune

  Felicitari Maxime! La cat mai multe astfel de articole! Vorba ceea, avem nevoie de educatie, nu de medicatie!

 13. cathel selina spune

  Niciodata nu este tarziu sa incercam sa prevenim bolile schimbandu-ne in primul rand alimentatia.

 14. virginia spune

  Acest articol este GROAZNIC !
  O data cu informarea asupra unor amanunte… intervine si o DEZINORMARE MASIVA ! Desi la prima vedere, pare a fi o scriere stiintifica, contine o gramada de inacurateti…

  Este dieta importanta? da! putem sa ne ferim de toate substantele nocive din jurul nostru? imposibil.
  Sa revin la ce scrie in articol:
  1. CADEREA PARULUI :
  parul nu cade din cauza bolii ( cancer) si nici din cauza radioterapiei.
  Parul cade din cauza chimioterapie. Dar : nu toti agentii provoaca alopecie, si apoi, alopecia este reversibila. Parul cade dupa ~1-2 cure de chimio si creste iar la 1-2 luni de la sfarsitul tratamentului.

  2. Mamografia : este foarte adevarat ca unii oameni scot bani din lucrul asta. La fel de adevarat este ca si un profesor, desi invata copii,scoate si el bani. Ca un jurnalist, desi informeaza oamenii scoate si el bani. Asta este in natura lucrurilor. Oricat am fi de altruisit, in afara situatie in care suntem plini de bani, este imposibil sa nu te gandesti si la ei…

  Mamografia- este cea mai buna metoda de diagnostic precoce a cancerului de san. Depisteaza leziuni de milimetri, nedetectabile de un examen clinic sau de investigatii mai scumpe (CT, RMN), care identifica leziuni de la ~ 1 cm in sus.

  Este dureroasa? da! un pic. Dar si cand ne smulgem parul de pe picioare doare…

  Este iradianta? da ! Nu atat de mult incat, riscul de expunere sa depaseasca beneficiul unei depistari in faza incipiente ale boli, care, in termeni largi se traduce prin cresterea supravietuirii….

  Chirurgii care scot tumoarea din organism? Este adevarat ca nu vindeca boala. Cancerul este nevindecabil…Dar la fel, indepartind sursa primara…creste durata supravietuirii…

  Sunt prea multe lucruri de spus despre acest articol… si nu mi doresc sa plictisesc pe nimeni.

  Vorbesc ca medic, dar si fiica a unei mame cu cancer la san.
  Tratamentul este greu…are efecte secundare…dar atata timp, cat calitatea vietii omului este cat de cat buna si stiu ca ea o sa fie alaturi de noi mai mult timp…sunt convinsa ca tratamentul este sansa ei…

  Nu putem sa scoatem flourul din apa si nici nitrozaminele din alimente…asa ca luptam cu ce avem la indemna…

 15. Maria spune

  Intradevar Dr Gerson Max are dreptate
  Dar mai este o mare descoperire Vitamina B 17 , amigdalin , pe care magnati americani nu vor sa o breveteze si foarte multi bolnavi sau vindecat cu acest tratament alternativ de Vitamina B 17 .
  Eu personal am o ruda in state , cancer stadiul 3
  A fost operat de tumoare si extirpat un rinichi .
  La controlul de doua luni au aparut 4 tumori la plamani .
  A gasit pe net blogul cu Vitamina B 17 , a comandat in California samburii de caise , 25 manca zilnic timp de 21 de zile .

  Mergand la control , medicul a ramas uimit , tumorile disparusera .

 16. alina spune

  Virginia…trebuie sa iti spun pe romaneste…esti o ..fata mult prea educata gresit sau ma rog needucata si mi-e sila sa citesc ce ai scris…fatooo ori esti fiica de deputat..pardon parazit ori pur si simplu nu te duce capul?!!!rusinica:)))

 17. florin spune

  … as da LIKE articolului … dar nu e Facebook

 18. Catalin spune

  Am facut parastas de 6 luni baietelului meu mort de cancer. Am facut tot ce au spus medicii, chimio, radio – terapie, operatii – 11 in total – si a murit! Nu stiu care-i solutia, dar STITI CA NUMAI 5% din cei care fac CHIMIOTERAPIE supravietuiesc! Doar 5%! Nasa noastra este in cei 5%, dar copilul meu este in cei 95%! Restul alege fiecare pentru el – sau pentru copilul sau – eu cred ca am ales PROST!
  Respect tuturor, si Alina, oricine are dreptul la o opinie!

 19. Ana Precup spune

  Octav,unde anume langa Brasov?Merci!

 20. Ana Precup spune

  Virginia,articolul acesta nu este mai groaznic decat otrava din kemoterapie.Am facut,si asa mi-a slabit sistemul imunitar ca era sa mor in aprindere de plamani si un marker din sange asa mi-l dadea de pamant,ca trebuia sa-mi dau injectii sub burta ca sa revina la normal,sa pot primi alta cura de kemo.Deci,kemoterapie sa-si faca cine a inventat-o!Imagineaza-ti ca nici CT-ul abdominal,nici MRI-ul abdominal,nici PET/CT nu-mi vad cancerul primar,care pare a fi in caile biliare(ocult),dupa parerea patologiei in urma celor doua operatii de cancer la ficat.Si mie mi-au spus dr-ii ca singura mea sansa de supravietuire este kemo sau operatiile,ori de cate ori apar metastazele in ficat.Degeaba,dr-ii sunt neputinciosi in fatza aceste boli incurabile,si te”mangaie”cu ce stiu.Nu prea multe.Prefer tratamentele naturiste,si tare mi-as dori sa gasesc ulei de canepa,in care am multa incredere.S-auzim de bine!

 21. ramo spune

  Eu stiu de mica ca samburii de caise sunt buni. Mancam vara, samburii ramaneau de la caisele cumparate sau cele din gradina bunicilor. cam toti copii mancau samburi de caise. Intradevar, pe vremea comunismului foarte rar auzeai sa moara cineva de cancer, boala asta nu era asa raspandita, poate chiar chimicalele din alimentatie duc la dezvoltatea bolilor canceroase.
  De cand am crescut, nu mai am chef sau timp sa sparg samburii de caise….pacat. Oricum consum samburi de caise amari, dar cu miere si beau limonada cu bicarbonat si miere. Samburii ii cumpar ambalati si testati, la cutie DR. BIO – Raw Appricot Kernels sunt 500g.
  Se gasesc la Cluj
  Aloe vera mai beau, dac cu suc de portocale, altfel parca as bea medicamente lichide, nu-mi place gustul. Alge afa verzi-albastre cate 2 dimineata. Nu mai consum lactate si nici carne rosie.
  Sunt mai vioaie si mai zglobie ca niciodata :))
  ….in mai 2004 am fost operata de cancer de san.

  1. Teo spune

   Ce stadiu ai avut? Unde te-ai operat?

 22. dana spune

  Buna ziua,
  Va scrius ca sa confirm ca acest uleiul RICK SIMPSON vindeca, cu adevarat cacerul: mi-am vindecat mama de cancer stadiu 4, doctorii au trimis-o acasa sa moara linistita dar ne-am zis ca asa ceva nu se poate si trebuie sa existe o solutie. Solutia exista!!
  Pentru toti cei care citesc acest post, nu disperati, cautati toate informatiile necesare si tratati pacientul cu acest ulei miraculos. Nu este deloc usor de gasit( si mare atentie la cei care il vind pe internet, va veti trezi si fara bani, si fara ulei, sau cu un ulei de proasta calitate care nu va avea nici un efect!) dar veti reusi pana la urma!
  Ca informatie, desi noi nu am incercat, deci nu pot confirma calitatea, in cercetarile noastre noi am gasit o clinica medicala a Dr Gorter in Germania din Cologne care vinde ulei de canabis dar nu cred ca este foarte puternic, nu este Rick Simpson oil. Ma gandesc doar ca pt cei care inca nu au gasit adevaratul ului, acesta poate fi folosit pt inceput.Mai bine sa iei ceva mai slab decat deloc…Repet, noi nu l-am incercat, nu putem confirma calitatea lui dar ma gandesc ca daca se vinde intr-o clinica oncologica… nu are cum sa fie prea rau.
  La fel, CBD Dixie drops se poate cumpara din America- am platit 160 $ pe o sticla (+ 40$ transport+ 800.000 lei vechi la posta). Acest ulei nu contine THC- deci este legal de cumparat in schimb CBD are proprietati foarte bune. In timp ce THC omoara celulele canceroase, CBD- un alt component din canabis impiedica celulele canceroase sa se raspandeasca.
  Noi am folosit acest produs, ajuta enorm cu durerile si cred ca si-a adus si el aportul la vindecarea cancerului.

  Multa sanatate tuturor si haideti cu totii sa impartasim aceasta informatie cu cat mai multi, daca noi n-am fi auzit de acest ulei, mama mea n-ar mai fi fost astazi aici!

 23. dorobantu mihai-danut spune

  Asa este. Cred ca daca il aveam, o puteam salva pe printesa mea Viorica-Violeta. Dupa 30 de ani, am ramas singur cu copiii. Ei sunt mari, au drumul lor, dar eu am pierdut singura fiinta care ma iubea cu adevarat. Chimioterapia si radioterapia omoara. Sa nu mai punem la socoteala chinurile provocate de ele.

 24. dorobantu mihai-danut spune

  rectific, nu cred, sunt convins.

 25. teodora spune

  fetita mea are gliosarcom medici desi ii fac tratament cu citostatice nu ne dau nici o speranta as dori sa stiu daca exista vreun tratament naturist
  va multumesc

 26. Ion Haiduc spune

  un an am cautat cbd pentru mama sunt din bucuresti iar mama are cancer la gat. Am gastit la 60 de km de mine in calarasi la canaderm, fabricat in romania cu 10% cbd la ferma domnita maria. Nu pot spune ca sa vindecat insa mergea la chimioterapie dupa ce a luat uleiul si nu mai avea greturi, nu ia mai cazut parul, mananca de rupe si se simnte foarte bine. Vad postari peste tot cu uleiu rick simpson, cunal, cautal, adu cu fed ex-ul??! De ce cand noi producem in Romania cu 80 de ron 100 ml? Am luat o sticla, apoi doua, si inca 5 sa fie. Exista un domn, Dl Petrescu la Ferma, el ne-a ajutat cu administrarea. Foarte profesional. Nu am crezut la ca lacarasi sunt 70 de ha de canepa ecologica si ca ei produc de fapt cbd pentru toata europa. Si apoi noi il cumparam de 30 de ori mai scump de la olandezi cand el pleaca din romania certificat ca organic. De ce nu spune nimeni pe site ca producem si noi ulei cbd?

 27. Andreea spune

  Am cumparat o sticla de ulei CBD organic facut in america si sunt foarte multumita de el. Recomand cbdshop.ro pentru a va putea vindeca natural. La mine a functionat, mi-a oprit crizele de anxietate.

 28. Paul spune

  Buna ziua! Pe mine ma doare capul de cate pagini am citit despre toate tipurile de ulei de canabis. Imi doresc sa ajut o persoana importanta pt mine. Am gasit chiar uleiul Rick Simpson, care il puteam cumpara intreaga cantitate necesara cu 950 dolari. ei bine, e mare vrajeala! Dl. Rick Simson defapt nu vinde ulei, el ne invata cum sa il producem singuri, sustinand ca doar asa poti fi sigur ca e ceea ce trebuie, asadar toti ceilalti care sustin ca vand uleiul lui, defapt sunt infractori. Cat despre uleiul CBD care se gaseste in Romania, va multumesc si o sa il incerc!

 29. Zgamboi Paul spune

  Buna ziua! Dupa lungi cercetari pe internet, am prins curajul de a incerca sa ajut o persoana apropiata cu uleiul de canabis. A avut cancer de colon, ulterior cu metastaze la cap, plamani si rinichi. Am gasit in romania pe doua site-uri, ulei CBD, am cumparat, si de doua luni aceasta persoana consuma aceste uleiuri. Pot spune ca acum o saptamana a facut RMN-ul care se face din 6 in 6 luni, rezultatele fiind as zice eu miraculoase! La cap doctorii spun ca nu isi explica cum boala a dat inapoi, nu se mai vede nimic, iar la plamani boala a stagnat.
  Totul e sa credeti! In cele ce urmeaza va voi pune la dispozitie site-urile de pe care am comandat. Nu va pot recomanda care este mai bun! Eu i-am dat din amandoua!
  cbdshop.ro/shop/tinctura-ulei-cbd/ulei-cbd-tinctura-pure-vida-500mg/
  domnitamaria.ro/ro/ Hemp Oil – CBD oil + Mint
  Multa sanatate!

 30. Scurtu Sorin Izvoraș spune

  Dacă nu se prezintă și radiațiile …de absolut toate felurile și efectele lor asupra organismului 90% însemnând cancer sau alte forme de boală cu aceiași forșă distructivă , dacă nu se prezintă metodele de apărare (împământarea efectivă a aparatelor ce le produc …. 50% dintre probleme vor rămâne ascunse cunoașterii umane !

 31. Silviu spune

  Mare atentie la ce cumparati!
  Mai ales online! In Romania uleiul de marijuana este absolut ilegal. Uleiul cu extract mare de cbd este bun, dar in niciun caz in tratarea cancerului sau a altor afectiuni grave. Urmariti filmuletele lui Rick Simpson si veti intelege ca trebuie un continut minim de thc de 20 %, nu 0,2 % cum se gaseste la noi pe piata, acesta fiind perfect legal pentru ca nu are niciun efect.
  Nu imbogatiti vanzatorii de iluzii!
  Pentru cine are cu adevarat nevoie,
  [email protected]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.