EUR
4,83 RON
(+0.05%)
USD
4,43 RON
(+1.08%)
GBP
5,47 RON
(+0.46%)
CHF
4,56 RON
(+0.24%)
BGN
2,47 RON
(+0.04%)
BYN
1,72 RON
(+1.15%)
CAD
3,17 RON
(-0.24%)
RSD
0,04 RON
(+0.06%)
AUD
2,75 RON
(-0.92%)
JPY
0,04 RON
(+1.06%)
CZK
0,18 RON
(-1.39%)
INR
0,06 RON
(-1.57%)

 

Detoxifierea naturală cu ajutorul a patru super-alimente

Detoxifierea poate fi dură pentru organismul tău şi poate provoca o serie de efecte secundare alarmante. Până la urmă, substanţele care sunt eliminate sunt de obicei destul de oribile, compuse din substanţe chimice toxice de la teflon, vaccinuri, pesticide, reziduuri, medicamente farmaceutice, reziduuri ale chimioterapiei, metale grele, aluminiu, radiaţii şi chiar produse secundare ale alimentelor modificate genetic, relatează Wakeup-world.com.

Există numeroşi agenţi şi metode de detoxifiere disponibile, unele mai costisitoare decât altele, şi unele dintre ele producând experienţe intense cu efecte secundare potenţial periculoase.

Totuşi, există câteva metode de a elimina aceste substanţe nocive cu blândeţe. Aceste tehnici pot dura puţin mai mult pentru a atinge finalizarea, totuşi, dacă ai timp, una din aceste metode ar trebui să te ajute:

  • Pectina

Pectina din fructe este probabil cea mai blândă metodă de a elimina contaminanţii. Pectina provine din porţia fibroasă a fructului şi este cel mai adesea întâlnită în seva de lime, în lămâie şi în alte fructe citrice, precum şi în mere.

Alte surse de pectină sunt bananele, strugurii, morcovii şi varza. Pectina ajută la eliminarea metalelor grele, a chimicalelor şi a altor substanţe din fluxul sanguin, unde se uneşte cu acestea şi le dă afară din organism. Simplul consum de fructe bogate în pectină te va ajuta la curăţarea sistemului.

  • Coriandru

 

Condimentul delicios de coriandru este unul din cei mai eficienţi şi mai blânzi detoxifianţi de mercur, metale grele şi alţi contaminanţi toxici. Poţi cumpăra suc de coriandru de la magazinele alimentare sau poţi adauga pur şi simplu condimentul în alimentaţia ta.

Coriandrul nu este scump şi funcţionează fără un plus de chimicale realizate de om. Coriandrul posedă şi proprietăţi antibacteriene şi antifungice, reducând rapid infecţia şi inflamaţia.

  • Clorela

Clorela este o legumă marină de alge unicelulare care creşte în apele dulci. Unele dintre cele mai bune rezerve de clorela au provenit din Japonia, totuşi, atenţie la achiziţionarea clorelei japoneze din cauza posibilei expuneri la radiaţii de la Fukushima.

Clorela este un superaliment uşor de digerat cunoscut pentru că este capabil să elimine din celule mercurul şi alte metale grele.

  • Iarba de grâu

Stoarcerea unor produse şi ierburi proaspete, cum ar fi iarba de grâu sau de orz, reprezintă o modalitate excelentă de a elimina toxinele din sistem. Iarba de grâu are un conţinut nutritiv mare şi furnizează vitamine, minerale şi toţi cei nouă aminoacizi esenţiali. Iarba de grâu poate reprezenta un detoxifiant puternic, aşa că începe cu cantităţi de suc mici şi apoi creşteţi doza, pentru a evita efectele secundare.

Folosirea unor produse de detoxifiere uşoare impune ca după o perioadă de timp tratamentul să fie repetat, până când sunt eliminate toate simptomele. Efectele secundare pot include greaţă, vomă, dureri musculare, ameţeli şi oboseală.

În plus, detoxifierea poate provoca o acutizare temporară a afecţiunii, însă acest lucru se datorează toxinelor care părăsesc organismul şi nu o să dureze prea mult.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata