Fotbal: Jose Mourinho a anunţat că Zidane nu mai este director sportiv la Real Madrid

Antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, a explicat sâmbătă că Zinedine Zidane, director sportiv al primei echipe a clubului în sezonul trecut, nu mai este „de 2 luni” în această funcţie, francezul sperând, potrivit tehnicianului lusitan, să devină antrenor.

„Sunt deja 2 luni de când Zidane a părăsit funcţiile la prima echipă. Ne-a spus că este în căutarea locului în care se va simţi cel mai fericit în munca lui şi că ar vrea să fie antrenor. Este pe cale să-şi ia diploma în Franţa”, a explicat Mourinho sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Real anunţase la sfârşitul lunii iulie că fostul conducător de joc al echipei Franţei, campion mondial şi european, îşi va lua curând diploma de antrenor. El urmează, pe de altă parte, din noiembrie 2011, un curs de formare în management sportiv, pe care vrea să-l absolve la centrul de drept şi economia sportului din Limoges.

În cele din urmă, această schimbare, efectuată foarte discret, ar putea avea la origine o anumită distanţare între Mourinho şi fostul lider al naţionalei Franţei, deşi portughezul a negat tot timpul că a avut cea mai mică dispută cu Zidane.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.