Victor Ponta: PDL se pregăteşte de „cei 40 de ani în deşert”

0

Partidul Democrat Liberal se pregăteşte de „cei 40 de ani în deşert”, respectiv de o lungă opoziţie, a declarat, sâmbătă, 29 octombrie, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, preşedintele PSD.

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că a trăit un astfel de sentiment la PSD, odată cu pierderea alegerilor pentru prezidenţialele din decembrie 2004.

De altfel, Victor Ponta crede că PDL a devenit un partid „”corupt şi obosit”” de anii de guvernare, care pare chiar plictisitor în comparaţie cu „tovarăşul politic” Dan Diaconescu.

„Spre deosebire de PDL, care este un partid şi corupt şi obosit de anii de guvernare şi foarte plictisitor, măcar dl Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat (…) De abia acum au început cei 40 de ani în deşert. Eu ştiu lucrul ăsta, pentru că am trăit momentul decembrie 2004 pentru PSD şi sigur, aşa nişte iluzii că deodată oamenii o să se reîntoarcă spre noi au existat, dar a fost un drum lung. Din decembrie 2004 până în 7 mai 2012, au fost opt ani de opoziţie pentru PSD. PDL-ul se pregăteşte de ani mulţi de deşert, până când, eventual, la un moment dat, cu o adevărată reformă, cu oameni cu adevărat noi, probabil că vor putea redeveni o forţă importantă”, a declarat preşedintele PSD la Bruxelles unde a fost prezent la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni.

Potrivit acestuia, faptul că acum PDL-ul îl scoate în faţă pe Dan Diaconescu „este doar o criză de idei şi de strategie politică şi nimic altceva”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.