EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

Concertul pe care urma să îl susţină Jennifer Lopez a fost amânat

0

Concertul pe care Jennifer Lopez urma să-l susţină pe 14 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional a fost amânat pentru o dată ce va fi comunicată ulterior, informează un comunicat Gala MGMT & PR transmis miercuri .

Motivul amânării mult aşteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultimă oră a cerinţelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce priveşte detaliile de scenotehnică.

Astfel, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului Jennifer Lopez, iar Bucureştiul nu dispune de o sală care să poată găzdui concerte de mare anvergură.

Organizatorii concertului, în acord cu managementul artistei, intenţionează reprogramarea evenimentului în cursul anului viitor.
„Cu siguranţă, concertul va fi organizat într-un spaţiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susţine toate cerinţele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat în condiţiile prevăzute iniţial”, se arată în comunicatul citat.

Biletele deja vândute vor fi valabile pentru o dată ce urmează a fi programată şi anunţată.

Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete şi doresc să recupereze contravaloarea lor, o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziţionat biletele, începând cu data de 5 octombrie şi până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Concertul pe care Jennifer Lopez ar fi trebuit să-l susţină la Bucureşti făcea parte din turneul mondial Dance Again World Tour, care a început pe 14 iunie în America de Sud şi va continua în America de Nord, Europa şi Australia.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.