Fotbal: Helmuth Duckadam a fost transferat în salon cu Cornel Dinu

0

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al clubului de fotbal Steaua Bucureşti, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost transferat de la Terapie Intensivă în salon cu administratorul-delegat al rivalei Dinamo, Cornel Dinu. Potrivit unor surse medicale, starea fostului portar este bună.

Helmuth Duckadam a fost operat pe 25 septembrie pentru anevrism la braţ, intervenţia chirurgicală încheindu-se după aproape nouă ore.

Medicul Şerban Brădişteanu, care conduce Departamentul de chirurgie cardiovasculară unde a fost internat Duckadam, a declarat  după intervenţie, că starea de sănătate a acestuia este „mulţumitoare” iar operaţia a decurs dificil, exprimându-şi speranţa ca în aproximativ două săptămâni fostul internaţional al Stelei să înceapă recuperarea după intervenţia chirurgicală suferită.

Cornel Dinu a fost internat duminică după-amiază la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce i s-a făcut rău în timp ce era acasă. El a suferit anul trecut o intervenţie coronariană după un infarct de miocard.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.