Premierul spune că nu are nimic să-i reproşeze ministrului Muncii şi că vrea stabilitate în ministere

0

Premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL, a declarat marţi seară că nu are nimic să-i reproşeze ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, şi a adăugat că doreşte ca, până la alegerile din 9 decembrie, să existe în toate ministerele cât mai multă stabilitate.

„Nu s-a discutat nimic în cadrul USL (n.r. – despre o eventuală remaniere), pentru că nu am de făcut nicio altă propunere până pe 9 decembrie. Prefer să existe în toate ministerele cât mai multă stabilitate. De aceea, practic, la Ministrul Sănătăţii conducerea de fapt este asigurată, prin delegarea pe care am dat-o, de către dl Raed Arafat”, a declarat Victor Ponta la finalul reuniunii USL care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă are ceva de reproşat ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, premierul a negat.

„Nu! De ce? Vă rog încă o dată, când dvs. naşteţi nişte zvonuri, nu mă puneţi pe mine să le explic. Dvs. le-aţi născut, dvs. trebuie să le ‘omorâţi’. Nu am vorbit niciodată de rocadă, de schimbări. Demisia d-lui Cepoi a fost provocată de această situaţie cu sesizarea ANI şi din acest motiv am preferat să mergem pe varianta în care conducerea Ministerului Sănătăţii până pe 9 decembrie să fie asigurată de către dl. Arafat, este de acolo, nu mai fac foarte multe schimbări. În rest, faptul că dvs. aveţi foarte multe zvonuri pe care tot dvs. le infirmaţi, este destul de dificil să particip la acest joc. O să fie o mulţime de zvonuri. Eu, ştiţi foarte bine, când am ceva să vă spun, spun direct, nu dau pe surse”, le-a spus premierul jurnaliştilor prezenţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.