Douăzeci de ani de căsnicie: declaraţii de dragoste între Barack şi Michelle Obama pe Twitter

0

Barack Obama şi soţia sa Michelle au făcut schimb de declaraţii de dragoste miercuri pe Twitter, cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsătorie, în condiţiile în care preşedintele SUA îşi va petrece seara în cadrul unei dezbateri electorale cu rivalul său republican Mitt Romney, informează AFP.

‘În urmă cu 20 de ani, m-am căsătorit cu cea mai bună prietenă, iubirea vieţii mele. La mulţi ani, Michelle’, a scris preşedintele Obama pe contul său oficial @ BarackObama, care numără 20,4 milioane de abonaţi. Acest mesaj este semnat ‘bo’, ceea ce înseamnă că cel care a scris dedicaţia este chiar preşedintele.

O oră mai târziu, prima doamna a Statelor Unite a răspuns pe acelaşi ton, pe contul său @MichelleObama (care numără 1,68 milioane de abonaţi), semnând cu iniţialele ei: ‘La mulţi ani pentru cea de-a 20-a aniversare Barack. Îţi mulţumesc că eşti un partener, prieten şi tată extraordinar în fiecare zi. Te iubesc!’.

Eventualele proiecte pentru o seară romantică a cuplului prezidenţial au fost zădărnicite de organizarea miercuri seara a primei dezbateri televizate între Barack Obama şi Mitt Romney, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale de la 6 noiembrie.

Dezbaterea va avea loc la Denver (Colorado, vestul SUA) la ora locală 19:00 (01:00 GMT joi) la care va asista, din public, şi Michelle Obama.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.