Remus Vulpescu: Sunt toate şansele pentru salvarea Hidroelectrica prin insolvenţă

Fostul director al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, a declarat joi, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă recursul la hotărârea prin care s-a decis insolvenţa Hidroelectrica, că prin această procedură se poate salva compania.

„Sunt toate şansele pentru salvarea acestei companii în cadrul actualei proceduri de reorganizare, însă vedem cu surprindere că unii reprezentanţi sindicali sprijină, cu tot dinadinsul, ‘băieţii deştepţi’ care doresc să anuleze tot ce s-a făcut până acum şi să-şi reintre în drepturile pe care le ştim şi care au fost atât de aspru criticate şi despre care se spunea că nu le pot fi ridicate”, a declarat Remus Vulpescu. El a mai spus că şansele ca Hidroelectrica să ajungă la faliment sunt din punct de vedere legal zero.

Curtea de Apel Bucureşti judecă joi recursul SC Alpiq Romenergie SRL, SC Alpiq Romindustries SRL şi a sindicatului „Hidrosind” la decizia Tribunalului Bucureşti care a decis reorganizarea Hidroelectrica şi demararea procedurii insolvenţei. Instanţa a respins două excepţii invocate de reprezentanţii administratorului judiciar al Hidroelectrica şi continuă discutarea pe fond a cauzei. Judecătorii au anunţat că vor amâna pronunţarea în acest dosar cu o săptămână.

Loading...
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.