EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,19 RON
(+0.15%)
GBP
5,42 RON
(-0.12%)
CHF
4,18 RON
(-0.11%)
AUD
3,00 RON
(+0.06%)
CAD
3,17 RON
(+0.05%)
BGN
2,43 RON
(-0.14%)
RUB
0,06 RON
(+0.05%)
ZAR
0,30 RON
(+0.53%)
BRL
1,12 RON
(+0.94%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.25%)

Bonnie Tyler va concerta în decembrie la Bucureşti

0

Celebra cântăreaţă Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor ’70-’80, va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti, informează Project Events într-un comunicat transmis vineri .

Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă britanică de origine galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii ’70 şi ’80 „It’s a Heartache”, „Holding Out for a Hero” şi „Total Eclipse of the Heart”.

Artista s-a născut într-un orăşel galez de lângă Swansea, muzica reprezentând dintotdeauna o piatră de temelie a familiei Hopkins. Bonnie îşi aminteşte cum se adunau toţi vecinii pentru a o asculta pe mama ei, iubitoare a muzicii de operă, cântând în casă.

Ca adolescentă, Gaynor nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în faţa oglinzii şi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestaţia de scenă a viitoarei artiste şi a plecat direct la Londra pentru a le spune producătorilor/compozitorilor Ronnie Scott şi Steve Wolve despre vocea fantastică pe care o descoperise în Swansea.

În anul 1976, a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale în urma căreia ar fi trebuit să-i fie înlăturaţi câţiva noduli. Succesul operaţiei a fost parţial, pentru că după intervenţia chirurgului Bonnie a căpătat o răguşeală în voce care avea să-i aducă însă un succes nesperat.

Vedeta deţine numeroase premii, nominalizări Grammy, distincţii şi discuri de platină. Numele ei se regăseşte chiar şi în Guiness Book datorită meritului de a fi prima artistă care are un album ce a intrat direct pe locul întâi în clasamentul britanic. Pe parcursul carierei sale, a avut întotdeauna grijă ca mulţimea de fani să se bucure mereu de capacitatea ei neîndoielnică de a produce hit după hit.

Bonnie Tyler are o carieră ce se întinde pe mai mult de un sfert de secol şi şi-a câştigat reputaţia ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodată Marea Britanie.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.