O replică a templului Taj Mahal va fi realizată în Dubai în doi ani

0

O replică de patru ori mai mare a templului Taj Mahal va fi realizată în Dubai în doi ani, a anunţat joi un dezvoltator prezent la salonul imobiliar Cityscape, citat de AFP.

 Taj Arabia, replică a celebrului templu din marmură, va costa circa 1 miliard de dolari, a precizat dezvoltatorul indian Arun Mehra, preşedintele firmei Link Global Group, citat în ediţia online a cotidianului Gulf News.

Cu dotările anexe, printre care un hotel cu 300 de camere şi 200 de apartamente de lux, noua construcţie se vrea o destinaţie pentru perechile care doresc să se căsătorească într-o ambianţă romantică, potrivit dezvoltatorului. Ea va fi realizată într-un spaţiu numit Falconcity of Wonders, care era gândit cu replici ale piramidelor Gizeh din Egipt, Turnului Eiffel din Paris, Marelui Zid chinezesc sau al Turnului Pisa din Italia, proiecte îngheţate deocamdată.

Salonul Cityscape, deschis marţi, promite o revigorare a sectorului imobiliar din Dubai, lovit în plin de criza financiară, dar care începe să recupereze încet, cu preţuri în creştere şi dezvoltatori cu noi proiecte.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.