Cezar Preda: Victor Ponta nu are ce raporta la cinci luni de guvernare

0

Deputatul Cezar Preda, prim-vicepreşedinte PDL, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că prima mare confruntare va fi luni, când PDL va prezenta raportul a cinci luni de guvernare a guvernului Ponta şi atunci se va vedea că ”Mihai Răzvan Ungureanu în 70 de zile de guvernare a făcut mai mult decât a făcut Victor Ponta în ultimele cinci luni”.

”Victor Ponta nu are ce raporta la cinci luni deşi ultima decizie importantă pentru guvernul lui, aceea de a majora taxele şi impozitele cu 16,1%, coeficient de inflaţie pe ultimii doi ani a fost retras rapid de pe site, pentru că a avut impact negativ şi pe bună dreptate. Dacă tot vrea să indexeze taxele şi alte obligaţii cu 16,1%, inflaţia pe doi ani, de ce nu măreşte şi pensiile şi salariile cu acelaşi indice de inflaţie!?”, a spus deputatul democrat-liberal.

El a mai spus că ”PDL în fiecare săptămână depune o moţiune de cenzură”.

”Marţi vom depune moţiunea pe agricultură, este pregătită deja moţiunea pe buget, PDL, în fiecare săptămână depune o moţiune de cenzură simplă pe fiecare domeniu, cu mari probleme. Un guvern care a schimbat miniştri în fiecare săptămână, un guvern care împlineşte astăzi cinci luni de guvernare şi PDL trebuie să-i facă o analiză a cinci luni de guvernare pentru că Victor Ponta nu are ce raporta la cinci luni de guvernare”, a mai declarat Cezar Preda.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.