Filmul „Taken 2” l-a alungat pe Dracula de pe primul loc în boxoffice-ul nord-american

Filmul de acţiune „Taken 2” i-a alungat pe monştrii invitaţi de Dracula în al său „Hotel Transylvania” din fruntea boxoffice-ului nord-american, conform datelor provizorii publicate duminică de către societatea Exhibitor Relations, transmite AFP.

„Taken 2”, în care Liam Neeson joacă rolul unui veteran agent CIA specializat în răpiri, a obţinut, conform previziunilor, 50 de milioane de dolari în chiar primul weekend de la lansare.

Filmul de animaţie „Hotel Transylvania”, care oferă o variantă pentru copiii a povestirilor despre temutul Dracula, a obţinut 26,3 milioane de dolari în cea de-a doua săptămână de la lansare. Acest film a obţinut încasări totale de 76 de milioane de dolari.

Aflată tot la cea de-a doua săptămână după lansare, comedia muzicală „Pitch Perfect” a urcat de pe locul 6 pe locul 3 în boxoffice cu încasări de 14,7 milioane de dolari.

Filmul SF „Looper”, cu Bruce Willis în rol principal, a coborât până pe locul 4, cu încasări de 12,2 milioane de dolari.

Animaţia în regia lui Tim Burton, „Frankenweenie”, despre un căţel „Frankenstein”, s-a plasat pe locul cinci cu încasări de 11,5 milioane de dolari.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.