Carla Bruni participă la înregistrarea următorului album al lui Enrico Macias

0

Carla Bruni-Sarkozy interpretează piesa ‘Les Gens du Nord’ în duet cu Enrico Macias pe următorul album al cântăreţului, ce va fi pus în vânzare pe 12 noiembrie, cu ocazia celor 50 de ani de carieră, informează AFP.

Albumul intitulat ‘Venez tous mes amis’ cuprinde 14 duete şi tot atâţia invitaţi în cele mai celebre cântece ale lui Macias: Cali, Dany Brillant, Corneille, Khaled, Gerard Darmon, Natasha Saint-Pier, Dani, Serge Lama şi Liana Foly au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa la înregistrarea albumului.

Cu Valerie Lemercier, Enrico Macias reia un succes al său din 1970, ‘J’ai perdu 25 kilos’.

Carla Bruni-Sarkozy, care a participat pe 29 septembrie la o emisiune pe France 2, consacrată cântecului francez, n-a mai înregistrat un album personal de la ‘Comme si de rien n’était’ (2008). În noiembrie 2011, soţia fostului preşedinte francez a interpretat două cântece – ‘Jolis sapins’ şi ‘Noël d’espoir’ – pe un album Michel Legrand. Potrivit agentului său, Carla Bruni urmează să lanseze în curând un nou album, proiect artistic amânat de naşterea fiicei sale, Giulia, în octombrie 2011.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.