Fotbal: Opt stelişti testaţi antidoping de ANAD

Opt jucători ai echipei de fotbal Steaua Bucureşti au fost testaţi inopinat, miercuri, prin tragere la sorţi, de către reprezentanţii Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), la Stadionul Steaua, anunţă gruparea din Ghencea.

În premieră, steliştilor Raul Rusescu, Andrei Prepeliţă, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Bălan, Răzvan Stanca şi Lucian Filip li s-au prelevat, pe lângă obişnuitele probe de urină, şi probe de sânge. Acest procedeu a fost lansat la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud.

”Clubul nostru le mulţumeşte reprezentanţilor ANAD pentru implicarea deosebită în combaterea dopajului în sport şi îşi demonstrează sprijinul pentru astfel de acţiuni, fiind în permanent contact cu aceştia, una dintre procedurile standard fiind aceea de a le comunica, în fiecare zi de vineri, programul complet al echipei noastre pentru săptămâna ce urmează”, se arată în comunicatul clubului.

Gruparea ”roş-albastră” a fost felicitată, conform sursei menţionat, atât de către reprezentanţii ANAD, cât şi de către UEFA, pentru profesionalismul dovedit şi pentru faptul că, la fiecare testare anti-doping, rezultatele analizelor au fost negative.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.