Mihai-Răzvan Ungureanu va candida la Arad pentru un post de senator

0

Copreşedintele Alianţei România Dreaptă (ARD) Mihai-Răzvan Ungureanu va candida la Arad pentru un post de senator, informează un comunicat de presă remis joi de Forţa Civică.

Potrivit sursei citate, Mihai-Răzvan Ungureanu „a acceptat invitaţia din partea PDL Arad de a candida pe listele ARD pentru un post de senator în Colegiul Municipal”.

‘Invitaţia de a candida pentru un post de senator în colegiul din Arad mă onorează şi, după multă chibzuinţă, am ales să-i dau curs cu inima împăcată. Consider că un senator este ales de o comunitate locală, pe care o reprezintă şi în faţa căreia răspunde, dar el îi reprezintă pe toţi cetăţenii în funcţie de personalitatea şi de încrederea pe care o adună în jurul său’, a declarat acesta, citat în comunicat.

În urmă cu două săptămâni, cu ocazia lansării ARD la Arad, Biroul Permanent Municipal al PDL Arad i-a propus preşedintelui Forţa Civică să candideze pentru un post de senator în colegiul din municipiu. Mihai-Răzvan Ungureanu a precizat că, ‘din colegialitate faţă de co-partenerii de alianţă, i-a aşteptat pe aceştia să decidă în ce colegii vor candida, preferând să se pronunţe ultimul în această privinţă’.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.