Iaşi: Aproape 40.000 de pelerini s-au închinat la racla Sfintei Cuvioase Parascheva

1

Aproape 40.000 de pelerini s-au închinat în ultimele 24 de ore la raclele cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva şi cele ale Sfântului Cuvios Teofil, cel Nebun după Hristos, care sunt depuse într-un baldachin special amenajat în Curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Maiorul Marius Ţăranu, ofiţerul de presă al Grupării Mobile de Jandarmi din Bacău, a declarat vineri, 12 octombrie, că în prezent 8.000 de persoane formează un rând de circa 500 de metri lungime.

Conform sursei citate, în cursul nopţii de joi spre vineri echipajele medicale au fost nevoite să acorde îngrijiri medicale unui număr de 51 de persoane, unul dintre aceştia un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Acesta a venit să se închine cu copilul în vârstă de doi ani la raclele celor doi sfinţi. Din nefericire, bărbatului i s-a făcut rău şi a intrat în comă. El a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul ‘Sfântul Spiridon’. Copilul a fost preluat de jandarmi. Aceştia au reuşit să îi găsească mama.

Tot în cursul nopţii au fost acordate şase sancţiuni contravenţionale, patru dintre acestea fiind amenzi în valoare de 1.300 de lei, pentru cerşetorie.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Dumnezeu are grija de moastele sfintilor. In Exodul 13:19-22 Dumnezeu spune poporului sa ia moastele lui Iosif si sa le duca in tara promisa. La Iuda 1:9 este infatisata lupta dintre Arhanghelul Mihail si diavol oentru moastele lui Moise.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.