O nouă reţea socială pentru provocări între prieteni

O nouă reţea socială şi-a făcut joi apariţia pe internet, TopThat, care mizează pe tendinţa grupurilor de prieteni de a se tachina şi provoca unul pe celălalt, relatează AFP.

 ‘Ceea ce lipseşte în prezent reţelelor sociale este acest aspect competitiv’, a explicat Brandon Caruana, creatorul site-ului, cu sediul în Insulele Cayman. ‘În viaţa reală, avem jocuri de băut, biliard, darts… Prietenii adoră să intre în competiţie unul cu celălalt şi totul se termină mereu cu tachinări’, spune fondatorul.

Ideea unei reţele sociale ‘competitive’ i-a venit în timpul unei confruntări amicale privind tehnicile de golf. Caruana s-a filmat alături de un prieten pe teren, apoi cei doi şi-au publicat online înregistrările video, cerând celorlalţi prieteni să decidă a cui tehnică este cea mai bună.

Pentru că aceştia nu au reuşit să declare un învingător, Caruana a vrut să deschidă votul pentru publicul larg, însă nu a găsit niciun site care să le permită să-şi publice confruntarea pe internet. Creatorul TopThat a hotărât atunci să creeze el însuşi un astfel de site.

Pe pagina de internet, unde înscrierea este gratuită, utilizatorul poate publica online orice înregistrare video sau imagine doreşte, în cadrul unei provocări, iar acestea pot fi apoi comparate apoi una lângă alta

. Un profil creat pe TopThat poate fi legat de altele create pe majoritatea celorlalte reţele sociale.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.