Sibiu: Presupusa scrisoare a lui Sima nu este luată în calcul încă de poliţişti

Presupusa scrisoare a fostului şef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, care a fost publicată vineri, în presă, nu este luată în calcul deocamdată de poliţiştii sibieni, singurii care s-au autosesizat privind dispariţia acestuia cu sume de bani ale unor investitori, a declarat, vineri, inspectorul de poliţie Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu.

„Nu am primit nicio scrisoare şi nu am fost sesizaţi până în prezent (vineri dimineaţă n.r.) privind dispariţia domnului Sima. De asemenea, nimeni nu ne-a sesizat că ar fi fost prejudiciat cu vreo sumă de bani de Cristian Sima”, a explicat inspectorul de poliţie Luciana Balteş.

Citeste si:  Marian Vanghelie a discutat la Casa Albă cu Derek R.B. Douglas, asistent special al preşedintelui Obama

Conform acesteia, ancheta demarată joi de poliţiştii sibieni, care s-au autosesizat în urma dezvăluirilor jurnaliştilor, continuă, însă deocamdată nu se pot da publicităţii elemente noi.

Cristian Sima a fost demis din funcţia de director al Bursei din Sibiu, care îşi continuă activitatea în mod normal. Conducerea Sibex a precizat în repetate rânduri, prin comunicate de presă, că Sima nu a furat bani ai Bursei din Sibiu sau a vreunei firme tranzacţionate la Sibex.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata