EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

„Lord Of The Dance” revine cu un spectacol nou la Bucureşti

0

Celebra trupă de dans Lord Of The Dance revine sâmbătă, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru două reprezentaţii, de la ora 16,00 şi 20,00, în cadrul turneului pe care îl susţine în România cu premiera mondială a noului spectacol.

Cu o poveste nouă, o coregrafie fabuloasă şi costume care vor surprinde plăcut, dansatorii irlandezi îi invită pe bucureşteni la un spectacol fascinant creat de Michael Flatley.

An de an, dansatorii pregătiţi de Michael Flatley aduc în România magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine şi rău, toate transmise publicului în limbajul universal al dansului, magie ce reuşeşte de fiecare dată să umple sălile şi să smulgă aplauze frenetice din partea publicului.

Creatorul spectacolului, dansatorul şi coregraful Michael Flatley, deţine titlul de „cel mai rapid dansator de step”, având performanţa de 35 de paşi de step pe secundă. A primit din partea Guiness Book premiul pentru „Cele mai rapide picioare din lume”, ulterior acordându-i-se şi titlul pentru „Cel mai bine plătit dansator”.

Pe lângă faptul că este dansator, coregraf, regizor, producător, scriitor, flautist, prezentator TV, Michael Flatley este şi campion la box. În 1975 a câştigat The Chicago Golden Gloves Championship.

Flatley a cucerit mapamondul cu magia dansului său, pe care o împărtăşeşte prin show-urile create şi produse de el – „Riverdance”, „Lord Of The Dance”, „Feet Of Flames” şi „Celtic Tiger”

După spectacolul de la Bucureşti, irlandezii îşi vor continua turneul din România cu o reprezentaţie pe 14 octombrie, la Sala Sporturilor din Constanţa.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.