EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Idei creative: Lumea în care oamenii devin tot mai singuri

0

Publicaţia Theatlantic.com prezintă câteva fotografii care fac parte din “Little People Project” (Proiectul Oamenilor Mici) al artistului stradal britanic Slinkachu.

Slinkachu, artistul stradal care a realizat Proiectul Oamenilor Mici, a afirmat că este interesat de explorarea cauzelor care au condus la singurătatea omului modern.

Astfel, într-un mod creativ, a încercat să exprime izolarea, incertitudinea, partea anxioasă a vieţii contemporane, într-o lume din ce în ce mai înţesată de reţele sociale tehnologice, însă tot mai sărăcită de “reţele” umane reale.

Pentru Proiectul Oamenilor Mici, de care se ocupă încă din 2006, Slinkachu remodelează şi pictează figuri miniaturale, apoi le aşează pe străzile oraşelor din întreaga lume şi la final le fotografiază.

“Scenele pe care le-am realizat au scopul de a reflecta singurătatea şi melancolia de a locui într-un oraş mare, aproape copleşit şi pierdut. Însă, în spatele tuturor acestor lucruri există întotdeauna şi puţin umor. Îmi doresc ca oamenii să reuşească să empatizeze cu figurile minuscule din munca mea”, spune artistul.

Cât despre cum putem ieşi din această stare de singurătate, o vorbă înţeleaptă spunea că “Oamenii sunt singuri pentru că au ales să construiască ziduri în loc de poduri…” Aşadar, să începem să construim poduri!

[nggallery id=85]

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.