EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Poliţia Capitalei: S-au întocmit şase dosare penale angajaţilor unor firme de pompe funebre

0

Poliţiştii bucureşteni au întocmit şase dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, angajaţilor unor societăţi comerciale care administrează cimitire şi oferă servicii funerare. Totodată, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 3.000 de lei pentru comerţ ilicit.
„Au fost verificate şapte societăţi comerciale, dintre care două care administrează cimitire şi cinci societăţi care oferă servicii funerare (…) De asemenea, au fost identificate patru persoane angajate la o societate care administrează un cimitir, pentru care nu au fost întocmite formele legale de angajare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei .

Astfel, poliţiştii au depistat o femeie de 55 de ani care, în calitate de administrator al unei societăţi de servicii funerare, a comercializat bunuri fără să înregistreze în contabilitate veniturile realizate.

„În acest scop, cea în cauză a întocmit evidenţe duble care au fost identificate de poliţişti la punctul de lucru al societăţii”, se arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Poliţiştii bucureşteni au efectuat mai multe verificări la societăţi comerciale care oferă servicii funerare sau care administrează cimitire în Bucureşti, unde există suspiciuni de evaziune fiscală şi muncă la negru.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.