Rupert Murdoch critică dur administraţia Obama şi îşi exprimă sprijinul pentru Romney

Magnatul ultraconservator din media Rupert Murdoch i-a atacat dur pe Barack Obama şi Joe Biden sâmbătă pe Twitter, exprimându-şi sprijinul clar faţă de republicanul Mitt Romney cu trei săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA, transmite France Presse.

Murdoch, 81 de ani, aflat în fruntea grupului News Corporation, l-a acuzat pe vicepreşedintele Joe Biden că minte în legătură cu relaţiile dintre administraţia Obama şi liderul israelian Benjamin Netanyahu, dar şi cu privire la atacul asupra consulatului de la Benghazi.

‘Este un coşmar pentru Israel dacă Obama câştigă. Biden a minţit deschis în legătură cu Bibi /Netanyahu/. Susan Rice la Departamentul de Stat, un adevărat coşmar’, a scris Rupert Murdoch pe contul său de Twitter.

Dna Rice, ambasadoarea americană pe lângă ONU, se numără printre potenţialii candidaţi pentru a-i lua locul lui Hillary Clinton dacă Barack Obama câştigă un nou mandat. Dna Clinton şi-a anunţat deja intenţia de a se distanţa de prim-planul scenei politice după 6 noiembrie.

În cel de-al doilea din cele patru mesaje tweet pe care le-a postat în decursul a 18 minute, Rupert Murdoch a criticat a criticat, de asemenea, Casa Albă pentru maniera în care a gestionat atacul de la Benghazi, soldat cu moartea a patru americani, printre care şi ambasadorul Chris Stevens, la 11 septembrie.

‘Casa Albă continuă să mintă în legătură cu Benghazi. Ei ar fi trebuit să ştie adevărul, dar oare această administraţie este altceva decât un dezastru? Biden a aruncat CIA-ul sub autobuz, iar acum Casa Albă aruncă Departamentul de Stat!’, a remarcat el. Autorităţile americane şi-au schimbat de mai multe ori versiunea asupra atacului de la Benghazi, admiţând într-un final după mai multe zile de tergiversări că a fost vorba despre un atac terorist, notează AFP.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.