Claudiu Săftoiu nu a mai depus jurământul de preşedinte-director general al SRTV

0

Claudiu Săftoiu nu a mai depus marţi jurământul pentru funcţia de preşedinte-director general al SRTV în plenul Parlamentului deoarece preşedintele de şedinţă comună a deschis şedinţa ordinară a Camerei Deputaţilor fără ca Săftoiu să fie invitat la tribună pentru jurământ.

Imediat după anunţarea rezultatelor votului pentru Claudiu Săftoiu şi Constantin Buzoianu, preşedintele de şedinţă al plenului comun, Viorel Hrebenciuc, a anunţat că deschide şedinţa Camerei.

După câteva minute de la începerea şedinţei Camerei, Hrebenciuc l-a chemat pe Săftoiu să depună jurământul, dar parlamentarii PDL s-au împotrivit pe motiv că şedinţa de plen comun s-a terminat.

„Vă rog să constataţi faptul că suntem într-o şedinţă ordinară a Camerei Deputaţilor. Dacă doriţi să organizăm o nouă şedinţă comună pentru depunerea jurământului lui Claudiu Săftoiu nu aveţi decât să convocaţi altă şedinţă, noi mergem mai departe cu şedinţa Camerei”, a spus viceliderul deputaţilor PDL Petru Călian.

„Oricum, domnul Săftoiu a depus jurământul ca membru al Consiliului de Administraţie al SRTV, considerăm că nu mai are nevoie să depună jurământul şi ca preşedinte al CA”, a precizat la rândul său Hrebenciuc.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.