Covasna: Ştefan Hruşcă va concerta la Festivalul ”Povestea din Ajun” de la Sfântu Gheorghe

Cunoscutul interpret de muzică folk Ştefan Hruşcă va concerta în luna decembrie a.c. la Sfântu Gheorghe, acesta fiind unul dintre invitaţii speciali ai celei de-a şaptea ediţii a Festivalului ”Povestea din Ajun”, organizat de Asociaţia de Tineret Ecou.

Directorul festivalului, Emil Pantelimon, a precizat, luni, într-un comunicat de presă că Ştefan Hruşcă a acceptat invitaţia de a veni la Sfântu Gheorghe şi a susţine un concert de colinde pe 11 decembrie a.c. Acesta a menţionat că în organizarea acestui eveniment sunt implicaţi peste 50 de tineri voluntari, elevi, studenţi şi absolvenţi de facultate.

”Cel mai important lucru este faptul că am reuşit să fundamentăm o echipă româno-maghiară de tineri voluntari care lucrează la acest proiect. Cred că în timp, pe lângă numele mari precum Felicia Filip, Gheorghe Zamfir sau Alexandru Tomescu pe care acest festival le-a adus la Sfântu Gheorghe, unul dintre marile câştiguri este această punte de legătură între comunităţi construită prin intermediul tinerilor în jurul celei mai importante sărbători comune, care este Crăciunul”, a afirmat Emil Pantelimon.

Festivalul va avea loc în perioada 5-20 decembrie a.c, iar printre invitaţi se mai numără artiştii Teatrului ”Ion Creangă” din Bucureşti care vor prezenta spectacolul pentru copii ”Scufiţa Roşie”. Tot cu acest prilej, membrii Asociaţiei Ecou vor distribui gratuit 10.000 de cărţi de colorat pentru copiii din judeţul Covasna şi vor relua colindele de Crăciun în autobuze, licee şi câteva biserici din municipiul Sfântu Gheorghe.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.