Liviu Dragnea: Lansarea candidaţilor USL va avea loc în prezenţa a 80.000 de oameni

0

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că la manifestarea din 17 octombrie de pe Naţional Arena, în cadrul căreia vor fi lansaţi candidaţii Uniunii Social Liberale, vor fi prezenţi 80.000 de oameni.

Potrivit acestuia, există organizaţii judeţene supărate că nu au putut aduce mai mulţi participanţi la manifestarea de miercuri, dar această cifră nu poate fi depăşită, pentru a lăsa libere căile de acces şi de intrare-ieşire de pe Naţional Arena.

‘Azi, în Biroul Permanent Naţional, am avut discuţie finală înainte de Comitetul Executiv Naţional, despre colegii şi candidaturi. În toate judeţele au fost finalizate atât discuţiile în cadrul USL, cât şi discuţiile în cadrul organizaţiilor judeţene. Urmează ca mâine, în Comitetul Executiv, să avem din punct de vedere statutar decizia formală. Este foarte bine că am reuşit să finalizăm aceste negocieri şi că nu sunt tensiuni în judeţe. Am discutat şi despre stadiul organizării evenimentului de miercuri de la Arena Naţională, unde vor fi prezenţi 80.000 de oameni din partea USL pe acel stadion. Sunt foarte multe organizaţii judeţene supărate pentru că au vrut să fie mai mulţi, numai că nu se permite. S-a discutat cu primăria, cu Ministerul de Interne şi cu cei de la ISU şi nu se permit mai multe (n.r. persoane) pentru că trebuie păstrate în continuare atât căile de acces, cât şi căile de ieşire din stadion”, a explicat Dragnea, la finalul BPN al PSD.

El a adăugat că, după evenimentul de miercuri, va fi dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Liviu Dragnea nu a precizat costul manifestării de pe Naţional Arena, menţionând doar că este vorba despre un contract cu Primăria Generală a Capitalei.

”Nu pot să vă spun suma exactă, pentru că astea sunt chestiuni de care se ocupă trezorierul şi toate plăţile sunt transparente. Nu pot să vă spun suma pentru că nu m-am ocupat şi nu s-au finalizat discuţiile şi contractele. E un contract cu Primăria Bucureştiului care, până la urmă, se negociază, nu ştiu la cât se ajunge, şi toate celelalte structuri care se ocupă de organizarea evenimentului. Cine plăteşte? USL, deci partidele componente. Nu din cotizaţiile pe care le primim de la organizaţiile judeţene facem plăţile de aici de la centru, pentru că nu mergem fiecare organizaţie judeţeană să plătească. Plătim de la USL. Acum nu cred că e informaţie de interes public ce cotă parte are fiecare”, a mai spus secretarul general al PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.