EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,19 RON
(+0.15%)
GBP
5,42 RON
(-0.12%)
CHF
4,18 RON
(-0.11%)
AUD
3,00 RON
(+0.06%)
CAD
3,17 RON
(+0.05%)
BGN
2,43 RON
(-0.14%)
RUB
0,06 RON
(+0.05%)
ZAR
0,30 RON
(+0.53%)
BRL
1,12 RON
(+0.94%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.25%)

Victor Ponta: Candidatura lui Victor Ciorbea – una foarte bună pentru USL

0

Candidatura fostului premier ţărănist Victor Ciorbea este una foarte bună pentru Uniunea Social Liberală, consideră preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

Potrivit acestuia, Victor Ciorbea este un personaj reprezentativ pentru un PNŢCD autentic.

„Dl Ciorbea, după părerea mea, este un candidat foarte bun pentru USL şi nu spun lucrul acesta acum. După cum ştiţi, am discutat şi după alegerile locale lucrul acesta şi în mod sigur sunt şi alţi creştin-democraţi din PNŢCD care este foarte bine că se află pe listele USL. Să fim serioşi, cred că absolut nimeni nu crede că PNŢCD înseamnă dl Pavelescu. Cei de la PDL iubesc acest gen de teatru cu marionete. PNŢCD înseamnă dl. Ciorbea, înseamnă dl. Sârbu (Radu Sârbu – n.r.), înseamnă oameni care au reprezentat într-adevăr Partidul Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat. (…) Deci cred că dl. Ciorbea înseamnă o candidatură foarte bună şi militanţii PSD vor face campanie pentru dânsul”, a declarat preşedintele PSD la finalul BPN al partidului.

El şi-a exprimat regretul faţă de demisia din PSD şi din Parlament a lui Mugurel Surupăceanu. „Am văzut şi eu această ştire şi îmi pare rău”, a spus Ponta.

Pe de altă parte, Ponta nu a dorit să precizeze dacă Sebastian Ghiţă este candidat al PSD Prahova pentru alegerile parlamentare. Acesta din urmă a fost validat vineri de PSD Prahova pentru un colegiu la Camera Deputaţilor. „Nu ştiu încă, o să primesc candidaturile. Mâine mi le prezintă dl. Mircea Cozma (n.r. – preşedintele PSD Prahova)”, a adăugat Victor Ponta.

În ceea ce priveşte candidatura celor de la UNPR pe listele PSD, preşedintele partidului a susţinut că nu există probleme. „Nu sunt probleme. O să anunţăm candidaţii, sunt atât cât am negociat. Însă cred că am precizat de la început: toţi cei de la UNPR fac parte din grupul PSD şi vor face parte din grupul PSD din Parlament până când, sigur, vom reunifica toate forţele de stânga – ceea ce se va întâmpla anul viitor la Congres”, a precizat liderul USL.

Nu în ultimul rând, el a precizat că, miercuri, la lansarea candidaţilor USL de pe Arena Naţională va fi prezent şi preşedintele PES, Serghei Stanisev.

Întrebat cât va costa manifestarea, Victor Ponta a arătat că este vorba despre un contract de închiriere „fără niciun fel de discounturi”. „Cu cât se închiriază în mod normal, niciun fel de discounturi”, a spus preşedintele PSD, întrebat despre costurile manifestării din 17 octombrie.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.