IMAGINEA ZILEI: Cel mai în vârstă tată din lume, la 96 de ani

0

Un fermier a devenit cel mai bătrân tată din lume la vârsta de 96 de ani, relatează Thesun.co.uk. Acesta şi-a întrecut propriul record pe care l-a stabilit în urmă cu doi ani.

Ramjeet Raghav s-a aflat lângă soţia sa Shakuntala atunci când l-a născut pe cel de-al doilea fiu al său, care a cântărit 2,01 kilograme.

 Fostul luptător de wrestling a reuşit să stabilească recordul mondial în 2010, când Shakuntala, atunci în vârstă de 60 de ani, l-a născut pe primul lor fiu Vikramjeet.

Anul trecut Ramjeet a spus că paternitatea şi-a pus amprenta pe viaţa sa şi că nu îşi mai doreşte un al doilea copil. Însă, ieri, 16 octombrie 2012, a declarat: “Mă simt norocos că am doi fii sănătoşi. Va fi greu, dar sunt un bărbat fericit”.

Familia trăieşte într-o colibă cu două camere în Kharkhoda, India, iar Ramjeet câştigă 43 de euro pe lună din munca în agricultură.

Acesta susţine că o alimentaţie pe bază de lapte, unt şi migdale îl menţine tânăr, adăugând că este încă “foarte capabil” să mai facă şi alţi copii, însă nu îşi doreşte acest lucru. “Nu ne permitem. Vreau ca băieţii mei să meargă la şcoală şi să studieze.Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a le oferi ceea ce au nevoie în viaţă”, a spus acesta.

 Sursa: thesun.co.uk

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.