EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,27 RON
(-0.03%)
GBP
5,41 RON
(-0.58%)
CHF
4,56 RON
(-0.06%)
BGN
2,48 RON
(-0.36%)
BYN
1,76 RON
(-0.43%)
CAD
3,16 RON
(-0.3%)
RSD
0,04 RON
(+0.02%)
AUD
2,99 RON
(-0.29%)
JPY
0,04 RON
(-0.36%)
CZK
0,18 RON
(-0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.05%)

Johnny Depp va lansa propria colecţie de cărţi

Actorul american Johnny Depp, fan al unor scriitori precum Hunter S. Thompson, va publica o colecţie de cărţi care vor reflecta centrele de interes şi pasiunile sale, scrise de autori celebri sau necunoscuţi, a anunţat marţi editura Harper, transmite AFP.

„Johhny Depp s-a asociat Harper (marcă a casei editoriale HarperCollins – n.r.) pentru a crea o nouă colecţie de cărţi intitulată ‘Infinitum Nihil'”, care va găzdui ‘idei şi voci autentice, puţin ascultate sau vizionare ale unor autori celebri sau necunoscuţi”, a precizat Harper într-un comunicat.

Primul titlu al seriei va fi ‘The Unraveled Tales of Bob Dylan’, de Douglas Brinkley, care va fi pus în vânzare în 2015.

Bazată pe cercetări şi interviuri exclusive cu cântăreţul de muzică folk, cartea este ‘modul ideal de a inaugura seria ‘Infinitum Nihil’„, a spus autorul volumului, citat în comunicat.

La rândul său, actorul fetiş al lui Tim Burton promite că noua colecţie ‘va face tot posibilul’ pentru ‘a oferi cărţi care să merite timpul consacrat de cititori şi care să corespundă preocupărilor acestora’.

Actorul în vârstă de 49 de ani a mai avut contact cu universul cărţilor atunci când şi-a folosit vocea pentru a nara biografia rockerului Keith Richards, membru al formaţiei Rolling Stones, în versiunea audio a cărţii intitulate ‘Life’.

Fan al jurnalistului şi scriitorului Hunter S. Thompson, Johnny Depp a devenit cunoscut, după un rol în popularul serial de televiziune ’21 Jump Stree’, odată cu trecerea sa decisivă pe marele ecran în filme precum ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ (după un roman al lui Thompson), ‘Edward Scissorhands’ şi ‘Sleepy Hollow’ (două filme de Tim Burton) sau, mai recent, ‘Pirates of the Caribbean’

Johnny Depp a jucat recent rolul unui jurnalist în filmul ‘The Rum Diary’ (2011), bazat de asemenea pe un roman de Hunter S. Thompson.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata