Liviu Dragnea spune că încă se mai gândeşte dacă va candida la alegerile parlamentare

0

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a declarat marţi că se mai gândeşte la candidatura sa pentru alegerile parlamentare din decembrie, urmând să ia o decizie în perioada următoare pe baza opiniei cetăţenilor din judeţ.

„Am avut aseară (n.r. – luni seara) o discuţie foarte bună cu primarii din Teleorman. Ne apropiem de o decizie. Am stabilit că în acest weekend ne întâlnim cu toate organizaţiile. Am stabilit toţi candidaţii, cu excepţia unui colegiu, rămânând ca în această săptămână primarii şi preşedinţii de organizaţii să mai vorbească încă odată cu cetăţenii din comunităţi. O să avem şi o cercetare sociologică şi, dacă o să constatăm şi eu şi ei că cetăţenii din Teleorman susţin această idee, o fac cu dragă inimă. Nu am luat nicio decizie. Nu exclud această variantă”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a adăugat că urmează să ia o decizie finală în zilele următoare. Liviu Dragnea nu a dorit să precizeze despre ce colegiu este vorba, nici dacă va candida pentru Camera Deputaţilor sau Senat. „Este un colegiu din Teleorman”, a spus secretarul general al PSD.

Dragnea s-a arătat totodată rezervat atunci când a fost întrebat despre faptul că o serie de ONG-uri au cerut retragerea lui Gigi Becali de pe listele USL acuzându-l pe acesta de xenofobie, de misoginism.

Social-democratul a reafirmat că Gigi Becali este un personaj autentic, „un om politic cu destul de multă putere”. ” Şi nu cred că USL-ul trebuie să fie închis pentru oameni ca Gigi Becali”, a arătat Dragnea.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.