Oamenii vindecaţi complet: ce trăsături au în comun?

A devenit foarte clar pentru mine, după ani de interviuri cu oameni care au experimentat recuperări şi vindecări spontane, faptul că majoritatea dintre ei au patru calităţi specifice în comun. Aceste persoane au experimentat aceleaşi coincidenţe, relatează doctorul Joe Dispenza, specialist în mecanismele de funcţionare a creierului uman.

Înainte de a descrie cele patru puncte comune, aş vrea să notez câţiva dintre factorii care nu se numără printre caracteristicile comune ale persoanelor analizate. Nu toţi aveau aceeaşi religie, unii dintre ei chiar nu erau afiliaţi la nicio religie. Nu toţi trăiseră până atunci vieţi de preoţi, rabini, călugări sau alte înclinaţii spirituale. Aveau vârstă, rasă, cultură, statut educaţional şi profesie diferită. Aveau tipuri diferite de corpuri.

Doar unii făceau exerciţii fizice în fiecare zi şi urmau acelaşi regim alimentar. Aveau obiceiuri diferite, şi în ceea ce priveşte consumul de alcool, ţigări, televizor şi alte forme media. Interviurile mele nu au găsit nicio situaţie externă comună care să determine schimbări măsurabile în statul sănătăţii lor.

 

Coincidenţa nr. 1: O inteligenţă superioară ne dă viaţă şi poate să ne vindece corpul

Persoanele cu care am vorbit şi care au experimentat o vindecare spontană credeau că o inteligenţă superioară se afla în interiorul lor. Fie că o numeau Dumnezeu, Sinele superior sau mintea lor divină, spirituală sau subconştientă, aceştia au acceptat ideea că o putere interioară le dădea viaţă în fiecare moment, şi această “inteligenţă superioară” cunoştea mai multe lucruri decât puteau ei, ca şi oameni, să ştie vreodată. Mai mult, ei au înţeles că dacă vor putea să acceseze această inteligenţă, atunci vor putea să o direcţioneze spre vindecarea lor.

Citeste si:  Două medicamente promiţătoare împotriva sclerozei în plăci

Am ajuns să înţeleg că nu există nimic mistic legat de această minte incredibilă. Este aceeaşi inteligenţă care organizează şi reglează toate funcţiile corpului.

Această putere face ca inima să bată fără întrerupere de peste 100.000 de ori pe zi, fără ca noi să ne oprim şi să ne gândim la acest aspect. Asta înseamnă peste 40 de milioane de bătăi ale inimiii pe an, adică aproape trei miliarde de pulsaţii de-a lungul unei vieţi de 70-80 de ani. Toate aceste lucruri se întâmplă automat, fără îngrijire sau curăţare, reparaţii sau înlocuire.

O conştiinţă superioară face dovada unei voinţe mult mai puternice decât propria noastră voinţă.

Vă rog, opriţi-vă o clipă din citit. Chiar în acest moment, au loc circa 100.000 de reacţii chimice în fiecare celulă din voi. Acum, înmulţiţi 100.000 de reacţii chimice cu 70-100 de trilioane de celule care alcătuiesc corpul vostru. Răspunsul are mai multe zerouri decât pot calculatoarele să afişeze pe ecran, şi totuşi, în fiecare secundă, acest număr uluitor de reacţii chimice se produce în interiorul vostru.

Trebuie oare să gândiţi pentru a efectua vreuna din aceste reacţii? Mulţi dintre noi nu-şi pot urmări agendele de lucru sau nu pot reţine mai mult de şapte lucruri aflate pe lista de cumpărături, astfel că ne putem simţi norocoşi că cineva mai “inteligent” decât mintea noastră conştientă se află “la cârmă”.

Citeste si:  Judecătorii au dispus reluarea furnizării gazelor naturale către „Avicola” lui Gigi Becali

În aceeaşi secundă, 10 milioane din celulele voastre mor, şi în imediat următoarea secundă alte 10 milioane de noi celule le iau locul. Pancreasul îşi regenerează singur aproape toate celulele pe parcursul unei zile. Şi cu toate acestea, noi nu-i acordăm nici un moment de gândire… Propriul nostru “comandament” de agenţi de securitate ştie să lupte cu mii de bacterii şi viruşi fără ca noi măcar să ne dăm seama că suntem atacaţi. Mai mult, îi ţine minte pe aceşti invadatori, astfel încât, dacă vor mai îndrăzni să atace vreodată, sistemul imunitar să fie mai bine pregătit.

Toate acestea sunt expresii ale miracolului vieţii.

Este impresionant când realizezi că această forţă superioară ştie cum să pornească viaţa din doar două celule, un spermatozoid şi un ovul, şi să creeze apoi cele 100 de trilioane de celule specializate ale corpului. După ce ne-a dat viaţă, continuă să regenereze acea viaţă şi să regleze un număr impresionant de procese.  Poate nu observăm modul în care lucrează această minte superioară, dar în momentul în care murim, corpul nostru începe să se descompună, tocmai pentru că această putere interioară a plecat.

Acest aspect al sinelui este obiectiv şi necondiţionat. Dacă suntem în viaţă, această forţă inteligentă se exprimă prin noi. Cu toţii împărtăşim această ordine interioară, independent de sex, vârstă sau zestre genetică. Această inteligenţă transcende rasa, cultura, poziţia socială, statutul economic şi convingerile religioase. Oferă viaţă tuturor, fie că ne gândim la ea sau nu, indiferent dacă suntem treji sau dormim, fericiţi sau trişti.

Citeste si:  10.000 locuri de muncă vacante în evidenţele ANOFM, la 26 august

O forţă superioară ne oferă libertatea să credem în ceea ce vrem, să discernem între bine şi rău, să fim înţelegători sau să judecăm. Această fiinţă dătătoare de viaţă ne oferă puterea de a exprima viaţa în felul în care noi alegem să o exprimăm.

Această inteligenţă ştie cum să menţină ordinea între celule, ţesuturi, organe şi sisteme ale corpului, deoarece ea este cea care a „construit” corpul din două celule individuale. Din nou, puterea care a creat corpul este puterea care menţine şi vindecă trupul.

Boala subiecţilor mei a însemnat că, într-o oarecare măsură, aceştia au ieşit din raza de acţiune şi s-au distanţat de conexiunea cu această ordine superioară. Poate propria lor gândire a direcţionat într-un anumit fel această inteligenţă înspre boală şi dezechilibru.

Însă, au ajuns să înţeleagă că dacă se reconectează la această inteligenţa superioară şi o direcţionează în mod conştient, atunci aceasta va şti singură cum să le vindece corpurile bolnave.

Puterea acestui tip de inteligenţă înnăscută, minte divină sau natură spirituală, este cu mult desupra oricărui medicament, terapie sau tratament, şi aşteaptă doar permisiunea noastră de a acţiona direct. Mai plastic, am spune că suntem călare pe spatele unui uriaş şi nu trebuie să plătim nimic pentru această călătorie.

Citește și
3 Comentarii
 1. se poate spune

  Ultima imagine este din documentarul „What the bleep do we know” – ce explica foarte bine importanta gandurilor si a perceptiei noastre si puterea acestora, daca sunt folosite cum trebuie.

 2. ioana spune

  Conectarea/reconectarea la Esenta Divina proprie va determina activarea/refacerea matricei divine de existanta si functionare a fiecarei celule umane, va insanatosi si armoniza fiinta; aceste procese extraordinare-perfecte intretin Viata.
  Sa ne ajutam sa fim continuu in aceasta conexiune interioara si vom birui orice obstacol – fara limite.
  Aceasta este parerea mea, insa pana la realizarea acestui fapt trebuie sa lucram mult cu noi insine si sa ne integram in Armonia existentiala.

 3. Eugen spune

  Accesarea acestui dar divin se poate face in diferite feluri si modalitati si vine de la sine uneori, de exemplu am incercat sa ma cuplez prin intermediul unui copac intro zona linistita de munte pe malul unui parau imbratisand acest copac si spunand in prima faza tatal nostru dupa care la un moment dat ma cuprins un fel de ameteala si am experimentat o mare pace sufleteasca parca pluteam este o stare extraordinara, seamana cu felul cum se conecta populatia navi din filmul Avatar cu natura. Am o problema la stomac si dupa o sedinta de acest fel ma simteam mult mai bine durerea disparea. Acest sentiment ar trebui incercat de toti si eu cred ca nu numai pentru cei bolnavi ar fi benefic , multi ar renunta la a mai distruge natura si nu ar mai provoca suferinta nimanui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close