UNPR va avea 18 candidaţi, iar viitorii parlamentari vor face parte din grupul PSD

0

Candidaţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României vor intra în cursa electorală pe 18 locuri eligibile, în alianţă cu social-democraţii, urmând ca, după alegerile parlamentare, aceştia să activeze din grupul PSD, a declarat, marţi seară, preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

La finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, Victor Ponta a arătat că USL are 456 de candidaţi la alegerile parlamentare din 9 decembrie, din care PSD are în jur de 240 de candidaţi.

Potrivit acestuia, „nu sunt surprize” în privinţa listei de candidaţi. „Nu sunt surprize. Mai sunt în cinci sau şase judeţe câte un colegiu pe care trebuie să-l mai discutăm, dar am primit împreună cu dl Dragnea mandat să rezolvăm aceste ultime detalii. (…) 18 locuri pentru UNPR – 18 candidaţi pe locuri eligibile şi toţi urmând să depună la dosar solicitarea de a activa din prima zi a următorului Parlament în grupul parlamentar al PSD”, a precizat Ponta.

Potrivit acestuia, s-a mai decis ca Remus Cernea, preşedintele Mişcării Verzilor, să candideze la Constanţa, iar Ovidiu Iane, preşedintele Partidului Verde, la Suceava.

La Prahova, Victor Ponta spune că nu sunt probleme. El a adăugat că a fost validat pentru parlamentare în această organizaţie omul de afaceri Sebastian Ghiţă, care va candida pentru Camera Deputaţilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.