Ponta a discutat cu Filat despre realizarea gazoductului Iaşi-Ungheni

0

Primul-ministru Victor Ponta s-a întâlnit miercuri, 17 octombrie, la Palatul Victoria, cu omologul său moldovean Vlad Filat, cu care a stabilit calendarul concret al realizării gazoductului Iaşi-Ungheni şi responsabilităţile în gestionarea acestuia.

„Cei doi prim-miniştri au discutat despre implementarea agendei bilaterale convenite în cadrul vizitei oficiale întreprinse de Victor Ponta în luna iulie la Chişinău, în special despre stadiul proiectelor energetice comune. În cadrul întâlnirii s-a stabilit calendarul concret al realizării gazoductului Iaşi-Ungheni şi a responsabilităţilor în gestionarea acestuia”, informează un comunicat de presă remis de Guvern.

Cei doi au abordat şi modul de realizare a interconexiunilor în domeniul energiei electrice, ţinând seama de proiectele aflate în construcţie şi de obiectivele pe termen mediu ale Republicii Moldova, mai precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, Vlad Filat a ţinut să mulţumească pentru sprijinul acordat Republicii Moldova de Guvernul României în ultimele luni în ceea ce priveşte combaterea efectelor secetei, precum şi în alte aspecte ale administraţiei publice.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.