EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Orban: Nu-mi retrag candidatura pentru că nu vreau să fac niciun serviciu unora dintre noii veniţi

0

Deputatul liberal Ludovic Orban s-a declarat, vineri, 19 octombrie 2012, solidar cu colegii săi demişi, mai ales cu preşedintele filialei PNL sector 1 Bucureşti, Vlad Moisescu, dar a dat asigurări că nu îşi retrage candidatura la parlamentare.

”Nu îmi retrag candidatura de pe listele liberalilor pentru că nu vreau să fac niciun serviciu celor din afara PNL şi unora dintre noii veniţi care au îmbrăcat haina liberală numai astăzi când PNL e într-o alianţă care are şanse clare de a câştiga alegerile. (…) Nu mi-a trecut niciodată prin cap că s-ar putea întâmpla aşa ceva, propunerea de demitere a preşedintelui filialei sector 1 şi a demiterii preşedinţilor filialelor Mehedinţi şi Dâmboviţa. Sunt solidar cu colegii mei demişi, în special cu Vlad Moisescu de la sectorul 1. PNL în sectorul 1 este printre cele mai puternice, dacă nu cea mai puternică, a PNL. Consider un mare deserviciu adus PNL luarea acestei decizii înainte de debutul campaniei electorale”, a precizat Orban.

El a adăugat că în timpul şedinţelor conducerii liberale de vineri, pe mai multe posturi de televiziune, un nou coleg liberal care a fost candidat la Primăria Capitalei şi a înregistrat 1,4 procente, deşi nu se ştie dacă şi-a primit legitimaţia de partid, „şi-a permis să-i atace în mod de neacceptat pe Andrei Chiliman, pe Călin Popescu-Tăriceanu, lansând acuzaţii şi invective”.

„Pe acel domn care şi-a permis în stilul caracteristic să atace în mod nedrept noii colegi ai săi îl sfătuiesc să nu mai îndrăznească să facă acest lucru. Vreau să transmit un mesaj liberalilor, prietenilor şi simpatizanţilor liberali. Să meargă la vot şi să-i sprijine pe toţi candidaţii serioşi, de valoare, de încredere, care pot să-i reprezinte. Nu pot să transmit acest mesaj celor din colegiul în care va candida domnul despre care am făcut vorbire”, a mai arătat Orban.

Consiliul Naţional Executiv al Partidului Naţional Liberal a aprobat, în şedinţa de vineri, demiterea preşedinţilor filialelor PNL sector 1 Bucureşti, PNL Mehedinţi şi PNL Dâmboviţa, precum şi dizolvarea Birourilor teritoriale ale acestora, a anunţat preşedintele formaţiunii, Crin Antonescu.

La PNL sector 1, interimatul va fi asigurat de Eugen Nicolăescu.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.