Vaslui: Copil de 9 ani, internat în comă alcoolică

0

Un copil în vârstă de 9 ani din comuna vasluiană Puşcaşi a ajuns, duminică, 21 octombrie,  în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după cea fost lăsat nespupravegheat de familie şi a băut vinul dintr-o sticlă rămasă pe masă după un praznic.

Rudele băiatului au solicitat numărul de urgenţă 112, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a preluat copilul în stare gravă.

‘Copilul a fost găsit în loc public, căzut pe uliţa satului, era inconştient şi cu tegumentele reci. Era în prezenţa familiei. Mama şi bunica au declarat că a rămas nesupravegheat şi copilul a consumat alcool dintr-o sticlă. I s-a acordat primul ajutor. A fost stabilizat şi transportat la spitalul din Vaslui pentru continuarea tratamentului. Dacă nu era depistat la timp, starea lui se agrava. A stat în mediu rece, hipotermia se accentua şi starea ar fi putut mult mai gravă’, a declarat dr. Daniel Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a fost anunţată şi urmează să demareze o anchetă în acest caz, pentru a vedea dacă băiatul de 9 ani şi cei trei fraţi minori ai săi sunt în siguranţă în familie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.